Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate. 2+1 creative marka bir ses sistemi kullanıyorum. Laptopta sorunsuz çalışıyorken şuan bilgisayarımda sadece subwoofer ve tek hoparlörden ses geliyor. Realtek ayarlarında ve windowsun kendi ayarlarında 5+1, stereo gibi seçenekler var sadece 2+1 seçeneği yok. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
işlemcim İntel Pentium Dual Core E5400 2.70 Ghz
Ses sistemini standart ses girişinden bağlamıyor musun ? Hani şu yeşil olan kablo varya hoparlör kablosu Eğer onunla bağlıyorsan temassızlık yapıyordur yüksek ihtimal
5 + 1 yap olmayanları kapat tiklerini kaldır dene hangisinden ses geliyorsa ona göre ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Ses sistemini standart ses girişinden bağlamıyor musun ? Hani şu yeşil olan kablo varya hoparlör kablosu Eğer onunla bağlıyorsan temassızlık yapıyordur yüksek ihtimal
arka panele bağlıyorum normal şekilde. Temassızlık yaptığını sanmıyorum bundan önce xp kuruluyken normal şekilde çalışıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: nyo
5 + 1 yap olmayanları kapat tiklerini kaldır dene hangisinden ses geliyorsa ona göre ayarla
Hocam dediğini yaptımda olmuyo ses gelmiyo hiçbir şekilde çalışmayandan. Sinek vızıltısı kadar ses geliyo o da ayarını tamamen lefte çekince ve son ses açınca.
valla o zaman ya yazılımda ya ses kartında yada jak girişlerinde sorun var diğer ayarlarıda dene sterio falan başka kulaklık hoparlor falan tak jakları dene yanden yazılım kur dene
quote:
Orijinalden alıntı: cineko
Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate. 2+1 creative marka bir ses sistemi kullanıyorum. Laptopta sorunsuz çalışıyorken şuan bilgisayarımda sadece subwoofer ve tek hoparlörden ses geliyor. Realtek ayarlarında ve windowsun kendi ayarlarında 5+1, stereo gibi seçenekler var sadece 2+1 seçeneği yok. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
hangi programlardan deniyorsun mesela k-lite mpc de 2+1 seçeneği var oradan dene her programın ayarı olmalı diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: emrullah95
quote:
Orijinalden alıntı: cineko
hangi programlardan deniyorsun mesela k-lite mpc de 2+1 seçeneği var oradan dene her programın ayarı olmalı diye düşünüyorum
Format attığım zaman Realtek Hd Audio yöneticisi kuruldu işte onun üzerinden ayar yapıyorum birde windowsun kendi ayarlarına bakıyorum hiçbirinde 2+1 seçeneği yok. Forumda biraz araştırma yaptım şuradaki sorunun çözümünü denemek istedim driver bulamadım internette. http://forum.donanimhaber.com/m_36468031/tm.htm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme