Şimdi Ara

Windows 7'de 2.1 seçeneği yok !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate. 2+1 creative marka bir ses sistemi kullanıyorum. Laptopta sorunsuz çalışıyorken şuan bilgisayarımda sadece subwoofer ve tek hoparlörden ses geliyor. Realtek ayarlarında ve windowsun kendi ayarlarında 5+1, stereo gibi seçenekler var sadece 2+1 seçeneği yok. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

işlemcim İntel Pentium Dual Core E5400 2.70 Ghz

• Ses sistemini standart ses girişinden bağlamıyor musun ?
    Hani şu yeşil olan kablo varya hoparlör kablosu Eğer onunla bağlıyorsan temassızlık yapıyordur yüksek ihtimal
  • 5 + 1 yap olmayanları kapat tiklerini kaldır dene hangisinden ses geliyorsa ona göre ayarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ses sistemini standart ses girişinden bağlamıyor musun ?
    Hani şu yeşil olan kablo varya hoparlör kablosu Eğer onunla bağlıyorsan temassızlık yapıyordur yüksek ihtimal

arka panele bağlıyorum normal şekilde. Temassızlık yaptığını sanmıyorum bundan önce xp kuruluyken normal şekilde çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyo

5 + 1 yap olmayanları kapat tiklerini kaldır dene hangisinden ses geliyorsa ona göre ayarla

Hocam dediğini yaptımda olmuyo ses gelmiyo hiçbir şekilde çalışmayandan. Sinek vızıltısı kadar ses geliyo o da ayarını tamamen lefte çekince ve son ses açınca.
  • valla o zaman ya yazılımda ya ses kartında yada jak girişlerinde sorun var diğer ayarlarıda dene sterio falan başka kulaklık hoparlor falan tak jakları dene yanden yazılım kur dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate. 2+1 creative marka bir ses sistemi kullanıyorum. Laptopta sorunsuz çalışıyorken şuan bilgisayarımda sadece subwoofer ve tek hoparlörden ses geliyor. Realtek ayarlarında ve windowsun kendi ayarlarında 5+1, stereo gibi seçenekler var sadece 2+1 seçeneği yok. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

hangi programlardan deniyorsun mesela k-lite mpc de 2+1 seçeneği var oradan dene her programın ayarı olmalı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrullah95

quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Arkadaşlar işletim sistemim Windows 7 Ultimate. 2+1 creative marka bir ses sistemi kullanıyorum. Laptopta sorunsuz çalışıyorken şuan bilgisayarımda sadece subwoofer ve tek hoparlörden ses geliyor. Realtek ayarlarında ve windowsun kendi ayarlarında 5+1, stereo gibi seçenekler var sadece 2+1 seçeneği yok. Ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.

hangi programlardan deniyorsun mesela k-lite mpc de 2+1 seçeneği var oradan dene her programın ayarı olmalı diye düşünüyorum

Format attığım zaman Realtek Hd Audio yöneticisi kuruldu işte onun üzerinden ayar yapıyorum birde windowsun kendi ayarlarına bakıyorum hiçbirinde 2+1 seçeneği yok. Forumda biraz araştırma yaptım şuradaki sorunun çözümünü denemek istedim driver bulamadım internette. http://forum.donanimhaber.com/m_36468031/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.