Şimdi Ara

Windows 7'de Key Nereden Giriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
45.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni laptop aldım ve içinde orijinal windows 7 professionel vardı. ancak güncelleştirmeleri yaptıktan sonra windows'umun kopya oldugu uyarısı geldi. ben de bunun üzerine laptopun altındaki etikette yazan key'i girmeyi düşündüm ancak nereye girecegimi bulamadım.

key'i format atmadan girebilecegim bir yöntem var mı yoksa format atmam mı gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 30 Mayıs 2010; 11:01:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Windows 7'de Ürün Anahtarı Nasıl Girilir?

Windows 7 işletim sistemini kurduktan veya yeniden yükledikten sonra, aktivelaştırmanız gerekir. Aktivasyon işlemi için bir ürün anahtarına ihtiyacınız olacaktır. Windows 7'nin farklı sürümleri için farklı ürün anahtarları vardır.

Windows 7 Starter Ürün Anahtarı:

• Windows 7 Starter sürümünü kullanıyorsanız, ürün anahtarınızı bilgisayarınızın arkasındaki veya altındaki bir etikette bulabilirsiniz.
    • Eğer etiket yoksa, bilgisayarınızın üreticisine başvurarak ürün anahtarınızı alabilirsiniz.

Windows 7 Ultimate Ürün Anahtarı:

• Windows 7 Ultimate sürümüne sahipseniz, ürün anahtarınız genellikle ürünün satın alındığı ambalajda veya satın alma belgesinde bulunur.
    • Kutulu bir sürüm satın aldıysanız, ürün anahtarını CD veya DVD kutusunda bulabilirsiniz.

Ürün Anahtarını Girme:

1. Başlat düğmesine tıkla ve Bilgisayarım'ı seç.
    2. Bilgisayarım penceresinde, Sistem Özellikleri'ne sağ tıkla ve Özellikler'i seç.
    3. Windows Aktivasyonu bölümünde, Ürün anahtarını değiştir'e tıkla.
    4. Ürün anahtarınızı ilgili alana gir ve İleri'ye tıkla.
    5. Windows aktivasyon işlemini tamamlamak için ekrandaki yönergeleri takip et.

Ürün anahtarını başarıyla girdikten sonra, Windows 7'niz etkinleştirilecektir ve tüm özelliklerine erişebileceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bilgisayar ikonuna sağ tıkla özellikler de altta etkinleştirme yeri vardır oraya bas oradan dene..
  • aynı sorun bende de var. bunun cevabını verebilecek bir arkadaş yokmu? lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: cappucino

aynı sorun bende de var. bunun cevabını verebilecek bir arkadaş yokmu? lütfen

cevap zaten verilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

yeni laptop aldım ve içinde orijinal windows 7 professionel vardı. ancak güncelleştirmeleri yaptıktan sonra windows'umun kopya oldugu uyarısı geldi. ben de bunun üzerine laptopun altındaki etikette yazan key'i girmeyi düşündüm ancak nereye girecegimi bulamadım.

key'i format atmadan girebilecegim bir yöntem var mı yoksa format atmam mı gerekiyor ?

Bilgisayarın altında ki key'i girdiniz mi? Yine aynı şekilde windows kopya uyarısı veriyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

quote:

aynı sorun bende de var. bunun cevabını verebilecek bir arkadaş yokmu? lütfen

cevap zaten verilmiş.

o bir cevap değil özelliklerden hiçbirşey olmuyor. Cevap olsaydı tekrar sormazdım heralde değilmi ama
  • ben nasıl yapılacağını buldum

1. BAŞLAT KISMINA GELİYORUZ ARAMA KUTUSUNA CMD YAZIYORUZ
    2. slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX YAZIP ENTERE BASIYORUZ. XXXXX KISMI İÇİN NOTEBOOK ALTINDA YA DA KASA ÜZERİNDE BULUNAN LİSANS ETİKETİNİZDEKİ KEY NUMARALARINI GİRMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.
  • quote:

ben nasıl yapılacağını buldum

1. BAŞLAT KISMINA GELİYORUZ ARAMA KUTUSUNA CMD YAZIYORUZ
    2. slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX YAZIP ENTERE BASIYORUZ. XXXXX KISMI İÇİN NOTEBOOK ALTINDA YA DA KASA ÜZERİNDE BULUNAN LİSANS ETİKETİNİZDEKİ KEY NUMARALARINI GİRMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.

tesekkurler, aradıgımı acıklayıcı olarak vermıssınız, forumlarda ara ara delırdım :) cok sagolasın
  • cappucino kullanıcısına yanıt
    Bende geçersiz diyor ne yapmalıyım @cappucino

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Es1903 E kullanıcısına yanıt
    Gecersiz urun anahtari demesinin 2 sebebi olabilir. 1. si kurdugunuz windows ile lisans etiketiniz uzerinde yazan windows surumleri ayni degildir. Ikincisi ise urununuz yukseltme surumdur ancak siz yukseltme yapmak yerine temiz kurulum yapinissinizdir. Urun anahtariniz bu iki durumda hata verir. Eger gecersiz urun anahtari hatasi aliyorsaniz sebebi bu ikisidir.
  • İşe yarıyor. Bilgisayarcının orjinal olduğu halde kafasına göre kaçak kurduğu windows bu şekilde orjinal hale geldi.
  • cappucino kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler o kadar dolaştım sayenizde sonunda çözdüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.