ya dün akşam durduk yere masaüstümdeki pc de hiç olmayan bir şey oldu masaüstündeki simgelerin yarısı yok oldu dedim allah allah harddisk mi gidiyo acaba ama dedim böyle bir şey vardır belki ama varsa şimdiye kadar neden hiç olmadı
Yukarıdaki programı indirip, çalıştırarak simge önbelleğini temizleyip sorununu çözebilirsin. Sayfayı açınca 5 saniye beklersen indirme otomatik başlıyor veyahut en alttaki direct download linkine basabilirsin... Not:Ilgili programı çalışınca simge konumları da değişir. Bunu istemezseniz simge konumlarını bu linktekigibi bir programla kayıt edip sonra geri yüklemeniz gerekiyor.
Yukarıdaki programı indirip, çalıştırarak simge önbelleğini temizleyip sorununu çözebilirsin. Sayfayı açınca 5 saniye beklersen indirme otomatik başlıyor veyahut en alttaki direct download linkine basabilirsin... Not:Ilgili programı çalışınca simge konumları da değişir. Bunu istemezseniz simge konumlarını bu linktekigibi bir programla kayıt edip sonra geri yüklemeniz gerekiyor.
hocam sadece başlıgı okumuşsunuz ben w7 de böyle bir özellik default ayarda varmıdır diye merak ettim çünkü masaüstünden dosyalar kendilinden temizlendi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme