Şimdi Ara

Windows 7'de sağ altta Test mode yazısı çıktı...(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Test Mode Windows 7 Built 7600 yazısı belirdi bugün sağ altta, ne gibi bir götürüsü olacak acaba bu uyarının, acaba kullanım süresi mi doluyor işletim sisteminin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 21 Ocak 2010; 5:45:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Test Mode Windows 7 Built 7600 yazısı belirdi bugün sağ altta, ne gibi bir götürüsü olacak acaba bu uyarının, acaba kullanım süresi mi doluyor işletim sisteminin?

Görünen o Windows'unuzun deneme süresi bitmek üzere. Ne zaman kurmuştunuz sisteminize?
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Test Mode Windows 7 Built 7600 yazısı belirdi bugün sağ altta, ne gibi bir götürüsü olacak acaba bu uyarının, acaba kullanım süresi mi doluyor işletim sisteminin?

Görünen o Windows'unuzun deneme süresi bitmek üzere. Ne zaman kurmuştunuz sisteminize?

24 Ekim'de...

Nerden anlarız ne kadar kullanım süresi kaldığını...
  • Onun bir yolu yok bildiğim kadarıyla zaten bu kadar çabuk o yazının çıkmaması lazım. Bir süre daha kullanın ileri de öyle bir durum varsa mutlaka kalan süreyi bildirecektir.
  • Kendim sordum, çözümü de kendim buldum; aynı sorunu yaşayanlar için:

• Sorunu tekrar yaşayan olursa; Mikrosoftta onarım tool'u mevcut.

http://support.microsoft.com/kb/2509241

yada kısaca

bcdedit /set TESTSIGNING OFF
    yada
    bcdedit -set TESTSIGNING OFF

komutlarından birisini admin olarak açılmış bir komut satırından girebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.