Şimdi Ara

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
6
Favori
104.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: milyondabir

WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

win7 64 ultimate

7.8

bu kadar güzel bilgisayar almışsında orjinal işletim sistemi almaya paran mı yetmedi..?

• buda benden gelsin, sistem paneli ve imzamda mevcut donanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 12 Haziran 2011; 11:36:44 >
  • full 7.9 olmuor galiba.. Hangi işlemci 7.9 puan alabiliyor acaba?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

full 7.9 olmuor galiba.. Hangi işlemci 7.9 puan alabiliyor acaba?..

INTEL i7 EXTREME 990X
  • Şu an ofiste kullandiğim laptop 4.4 olarak değerlendirilmiş windows 7 tarafından.
  • Arkadaşlar canımı sıkan bi olay var. Sistemim;

Anakart: Asus Rampage Formula
    İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9650
    Ram: Kingston Ddr2 HyperX
    E. Kartı: Zotac GeForce GTX580
    SSD: Kingston V100 [64 GB]

Resimdende inceleyebileceğiniz gibi böyle bir sisteme verdiği değerler bana göre biraz düşük gibi geldi. 4 Gb daha ram ilave edeceğim ne kadar fark edecek bilmiyorum ama ileride göreceğim. Özellikle ekran kartı 7.9 vermesi gerekiyor bence ama diyorum ram alınca mı değişecek, ileride göreceğim. Teşekkürler, Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefasakarya -- 21 Ağustos 2011; 7:02:35 >

• Herahngi bir donanımın aldığı en düşün puanlama yansıtılıyor bu puanlama esasında. Zaten ramleriniz 7.9 üzerinden 7.3 almış durumda, sizin puanınızın düşük olma sebebi HDD'nizden kaynaklanıyor Az gelmiş kapasitesi.
  •  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

Bak mesela bu da benim evdeki PC'min windows değerlendirmesi. Sistemin kurulduğu HDD bölümü 100 GB olduğu için kırdı notumu arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 21 Ağustos 2011; 13:38:19 >
  • 4.2
  • Bugün yaptım 6.0 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

Bugün yaptım 6.0 çıktı

oha cok iimis senin sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

quote:

Orijinalden alıntı: maviturk

Bugün yaptım 6.0 çıktı

oha cok iimis senin sistem

Yok be hocam 1 aya eski ama 2 sene kullanılıcaklar
  • 7.9 üzerinden işlemcim 7.8 diğerleri 7.7 ama hdd yi 1tb ama sistemim 5.9 gösteriyor 500Gb yapıyorum yine 5.9 gösteriyor bu durumu anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Bak mesela bu da benim evdeki PC'min windows değerlendirmesi. Sistemin kurulduğu HDD bölümü 100 GB olduğu için kırdı notumu arkadaş.

Dostum ben benim SSD yi kastetmedim o zaten alabileceği seviyede derecesini almış. Demek istediğim senin ram'ler 7.5 almış mesela, benim 7.3 Bir arkadaşımızında benim ram'ler ile aynı 7.5 almış o da (4 gb ddr 2 kingston hyperx) Sonra ekran kartı GTX 580 bence 7.9 alması gerekiyor. 7.7'de kalmış belkide o ramlerimi 8 gb yapınca değişecek. Şu anki İşlemci, ram ve ekran kartına verdiği değerler 7.x küsüratında eksik almış gibi geldi ben onu belirtmek istedim. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: fosocu

7.9 üzerinden işlemcim 7.8 diğerleri 7.7 ama hdd yi 1tb ama sistemim 5.9 gösteriyor 500Gb yapıyorum yine 5.9 gösteriyor bu durumu anlamış değilim

Hard diskin normal sabit disklerden olduğu için genelde maksimum 5.9 alıyor normal yani. Önemli olan veri aktarım hızı. Ama iyi bir derecelendirme istiyorsan SSD şart. SSD alırkende kapasitesinden çok saniyedeki yazma/okuma değerlerine bak. ;)
  • su puanlamada görsellikten 7.9 alan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  WİNDOWS 7 DE SİSTEMİNİZİN ALDIĞI PUAN KAÇ?

Benim 17'3 lük canavar notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

su puanlamada görsellikten 7.9 alan varmı

Var, ben Grafikler ve oyun grafikleri 7.9, kart Radeon HD 6950.
  • 4,7 Alıyor .
    Aşağıdaki Sistemle ;

Intel e5200 Core Duo 2.5GHz@ 3.31 (OC)
    Nvida Geforce 9400 GT 512MB 128 BİT
    Foxconn G31MVP Mainboard
    2Gb DDR2 Kingston Ram
  • puan durumalrına baktımda addamlar hd4850 ile 6.5 puan 4890 ile 6.9 puan alıyor. ben 4850 ile 7.4 puan lıyorum

bu arada gtx 260 7.3 puan alıyor. 4850 7.4 puan alıyor. oysa gtx 260 4850 nin çok çok üstünde bendeki palit gtx 260 sonic. hemde 4870 i bile geçmesine rağmen 4850 den düşük puan alıyor. galiba bu derecelendirme amd ve atiyi seviyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.