arkadaşlar masa üstü pc kullanıyorum ve windows 7 ye geçtikten sonra msn ve diğer programlarda web cam çalışmıyor. bu sorunu gidermenin bir yolu var mı acaba ?
web cam Phrana tarantula m type 6 mp. driver cd si sadece Vista ve Xp destekliyor. Ayarlardan sorun gider yaptım. kamerayı gördü fakat bu seferde sadece beyaz bi ekran çıkıyor.. lütfen yardımcı olun....
Kameranın sürücüsünü bilgisayardan kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra cd tak ama kuruluma geçme kamerayıda tak donanım bulundu yüklendi gibisinden şeyley demeye başlabilir update ile yüklemeye başlarsa hemen iptal et yani hiç bir kurulum yapmazsın. Daha sonra aygıt yöneticisine gir soru işaretli kameranın üstüne gel ve sürücüyü güncelleştire bas ve çıkan pencerede online yüklemeyi değil diğer yüklemeyi seçerek cd nin içindeki driver kısmına kadar gelip oradan xp driverı seçip yükleyiniz. olmaz ise vista driverını seçin eğer yine olmaz ise
powerx@zonetr.com iletişime geçebilirsiniz benimle. 10 gün öncesine kadar bu markada kamera yüklemesi yaptım windows 7'e ilk zamanlar bende uğraşmıştım fakat sonradan çözdüm işi. Ama kesin olur diyemem ama bir deneyiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Powerx*
Kameranın sürücüsünü bilgisayardan kaldır bilgisayarı yeniden başlat. Açıldıktan sonra cd tak ama kuruluma geçme kamerayıda tak donanım bulundu yüklendi gibisinden şeyley demeye başlabilir update ile yüklemeye başlarsa hemen iptal et yani hiç bir kurulum yapmazsın. Daha sonra aygıt yöneticisine gir soru işaretli kameranın üstüne gel ve sürücüyü güncelleştire bas ve çıkan pencerede online yüklemeyi değil diğer yüklemeyi seçerek cd nin içindeki driver kısmına kadar gelip oradan xp driverı seçip yükleyiniz. olmaz ise vista driverını seçin eğer yine olmaz ise
powerx@zonetr.com iletişime geçebilirsiniz benimle. 10 gün öncesine kadar bu markada kamera yüklemesi yaptım windows 7'e ilk zamanlar bende uğraşmıştım fakat sonradan çözdüm işi. Ama kesin olur diyemem ama bir deneyiniz
merhaba powerx çözümlemen için teşekkürler.. bu yolu da denedim ama olmadı malesef..vista için olan driver i hiç görmüyor pc "bu klasörde herhangi bir driver bulunamadı" gibi bir uyarı veriyor.. var mı bildiğin başka bir yol ? istersen şu bilgiyi de ekleyebilirim pıranha tarantula m-type vimicro 301 neptune 6,0 benim web cam.. olmazsa vista ya geri dönüş yapacam..ama bunu da hiç istemiyorummm