Merhaba eski bir bilgisayarım var ve şuan yeni bilgisayar fiyatları yüksek windows 7 işletim sistemi kullanıyorum windows 10 a geçmek istiyorum ama geçmelimiyim bilmiyorum bilgisayarım Toshıba satellite l750 1p8 i5 2.nesil geforce gt520m ddr3 4 gb ram var cd girişini iptal edip ssd aldım ve windowsu ona kurdum şimdi sizce windows 10 a geçersem sorun yaşarmıyım bikaç kişi fanın hiç susmaz felan diyor öyle mi olur eğer olursa ram de mi yükseltmek gerekir cs go da iyi bir fps almak istiyorum
bilgisayar üreticinin web sitesine git windows 10 ile uyumlu driverlar varsa geç yoksa geçme
Benim bi vaio laptop um vardı win 7 320gb hdd 4gb ram ddr2 işlemci 2.6ghz 32 bit di. 120gb ssd aldım windows 10 kurdum sıfırdan tıkır tıkır çalışıyor makine 8-9 yıllık filan 30-45 dk yi geçtikten sonra fan sesli çalışmaya başlıyor fani falan temizledim termal macunlarda yeniliyecem. Bilgisayardan oyun oynayan biri deilim ama bence güzel oynatır olmazsa ram yükseltirsin .bide benim bütün driverlarım sorunsuz çalışıyor .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme