Şimdi Ara

Windows 7 Devamlı Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
21.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

son 1 haftadır falan şöyle bi sorunum var. bilgisayarı her açtığımda bilgisayarda windows update her gün aynı 5 güncellemeyi sürekli yüklüyor. güncelleme geçmişine bakıyorum, güncelleme başarılı yazıyor. ama güncellemeye devam ediyor. her seferinde 62 mb indirmekten bıktım

yardımcı olur musunuz bu sorunu nasıl çözebilirim?

bunlar da aldığım screenshotlar;

1-http://g1204.hizliresim.com/w/6/4529x.jpg

2-http://g1204.hizliresim.com/w/6/452bk.jpg

• malesef değişen bişey olmadı.

arkadaş no-post almış. yardım edebilecek var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

malesef değişen bişey olmadı.

program ekle kaldırda net freamwork ların hepsini onar de yada kaldır tekrar kur daha sonra güncelleştirmeler başarılı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

malesef değişen bişey olmadı.

program ekle kaldırda net freamwork ların hepsini onar de yada kaldır tekrar kur daha sonra güncelleştirmeler başarılı olacak

teşekkürler, sorun halloldu :)
  • Windowsun başına ne geliyorsa şu .net ten geliyor zaten.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 9 Nisan 2012; 12:19:07 >
  • bende de aynı güncelleştirmeleri hep yüklüyor bakalım bende deneyeceğim olur inş. yardım için şimdiden teşekkürler.
  • onardım fakat durum düzelmedi, kiwi21 senin sorunun nasıl halloldu? kaldırıp mı yaptın yoksa sende onarınca oldu mu?
  • kaldırdım hepsini. daha sonra indirip tekrar kurdum manuel.
  • bende aynını yapmıştım dün gece şimdi kontrol ettim düzelmiş.
  • bende düzelmedi. bilinen başka bir yöntem yok mu bu 5 güncellemeden kurtulmanın
  • Windows uptade den otomatik güncellemeni kapat. Kapatmayı bilmiyorsan (Mobildeyim link veremem) google a "w7 otomatik uptade kapatma"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Windows uptade den otomatik güncellemeni kapat. Kapatmayı bilmiyorsan (Mobildeyim link veremem) google a "w7 otomatik uptade kapatma"

ben öle yaptım net framwork gibi seyle ugrasmadım
  • Arkadaşlar merhaba. bu sorun benim 1 haftadır başımda. Ne yaptıysam olmuyor. Frameworkleri de onardım ama hala windows update yapıp duruyor. C'yi boşaltmaktan bir hal oldum sürekli doluyor yetersiz disk alanı diyor. Bilgi olsun diye update geçmişimi paylaşıyorum yardım lütfen. (not Win7 kullanıyorum) Windows 7 Devamlı Güncelleme Sorunu

• aynı zamanda ''setupact'' ve ''bootstat'' diye bir şey sürekli güncelleniyor yardım lütfen  Windows 7 Devamlı Güncelleme Sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.