Şimdi Ara

Windows 7 Ekranda Cizgiler !!! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,bugun toshiba x200 laptopa windows 7 kurdum, kendi otomatik yukledigi driverlarda problem yoktu ancak, kendi yukledigim nvidia driverlarından sonra ekranda belli aralıklar yatay cizgiler cıkıyor saliselik cizgiler. Ekran yenilemeyle ilglili olabilir sanırım ama yenileme hızı icin tek secenegim var 59hertz. Sankibelli aralıklarla ekran kendini yeniler gibi yatay cizgiler cıkıyor 20-30sn de bir. Denemedigim driver kalmadı,cozunurluk degistirmeyi de denedim ancak sonuc alamadım. Xp deyken bole bir sorun yasamıyorum cok sinir bozucu. Yardımcı olabilcek var mı arkadaslar? Ekran kartım nvidia 8700m gt bu arada.

• ekran kartı sürücüsü setup dosyasını, windows vista sp2 uyumlu ve yönetici hakları verip yükleyin.
    olmazsa sürücüyü manuel yükleyin, manuel yükleme şekli verdiğim topikteki ilk sayfada anlatılmış;
    http://forum.donanimhaber.com/m_27689540/tm.htm
  • "windows vista sp2 uyumlu ve yönetici hakları verip yükle" bunu nasıl yapabilirim?
  • ilk dediginizi yaptım ancak sonuc deişmedi ekranda hala cizgiler olusuyor. Manule yuklemeyi de bulamadım ilk sayfasında o konunun :S
  • Garanti varsa servise ver, sürücü sorunu değil gibi, muhtemelen film tırtlamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Garanti varsa servise ver, sürücü sorunu değil gibi, muhtemelen film tırtlamış.

Sanmıyorum, cunku XP sp3 yuklu iken gayet guzel calısıyordu hicbir problem yoktu. Vistada dabir problem yasamamıstım. Yapılabilcek birseyler mutlaka olması lazım ama...
  • Denetim Masası
    Sistem
    Aygıt Yöneticisi
    Görüntü Bağdaştırıcısı
    Nvidia 8700M GT (sağ tık- sürücü güncelleştir)
    Sürücü yazılımı için bilgisayarı tara
    Bilgisayardaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    Disketi Var
    Gözat
    C:/NVIDIA/DisplayDriver/260.99/Vista/International/Display.Driver/(uygun dosya seçilir- "nvaa")
    Tamam
    Buradan 8700 M GT yi seç
    İleri
    Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 23 Kasım 2010; 18:36:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Denetim Masası
    Sistem
    Aygıt Yöneticisi
    Görüntü Bağdaştırıcısı
    Disketi Var
    Gözat
    C:/NVIDIA/DisplayDriver/260.99/Vista/International/Display.Driver/(uygun dosya seçilir- "nvaa")
    Tamam
    Buradan 8700 M GT yi seç
    İleri
    Evet

Bunu da denedimolmadı maalesef :( Ama aygıt yoneticisini actıgımda "Diger Aygıtlar" kısmının altında Bilinmeyen Aygıt, Biometric Coprocessor, Büyük Depolama Birimi Denetleyicisi, ve PCI Bellek Denetleyisinin ustunde sarı unlem işareti oldugunu gordum. Bu aygıtların suruculeri yuklenmemis diyor. Bunlarla ilgisi var mıdır acaba? Kafayı yicem en sonunda, bilgisayar hasta etti beni, ben windows 7 kullanamıcak mıyım bu bilgisayrda :@

• quote:

Orijinalden alıntı: ©@N

quote:

Orijinalden alıntı: tcebeci

Denetim Masası
    Sistem
    Aygıt Yöneticisi
    Görüntü Bağdaştırıcısı
    Disketi Var
    Gözat
    Tamam
    Buradan 8700 M GT yi seç
    İleri
    Evet

Bunu da denedimolmadı maalesef :( Ama aygıt yoneticisini actıgımda "Diger Aygıtlar" kısmının altında Bilinmeyen Aygıt, Biometric Coprocessor, Büyük Depolama Birimi Denetleyicisi, ve PCI Bellek Denetleyisinin ustunde sarı unlem işareti oldugunu gordum. Bu aygıtların suruculeri yuklenmemis diyor. Bunlarla ilgisi var mıdır acaba? Kafayı yicem en sonunda, bilgisayar hasta etti beni, ben windows 7 kullanamıcak mıyım bu bilgisayrda :@

Üstad bu ünlem işaretli sürücülerin hepsini yüklemelisin ama,
    özellikle anakartın için win7 sürücülerini yüklemezsen her tür sorunla karşılaşabilirsin

• 185.xx ve sonrası sürücüler, toshiba x200 8700m gt kartlarda sorunludur.

182.46 veya 182.50 sürüm sürücülerden birini kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.