Şimdi Ara

Windows 7 Enterprise

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evde şirketin verdiği bi laptop var. Win 7 enterprise yuklu. Etki alani dahilinde oldugu icin hicbisey yuklenmiyor. Ben bu windows a admin girisi nasil yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginç ben de domainle kullanıyorum ama istediğimi yapabiliyorum
    Bence sen kısıtlanmış user olabilirsin

Admin şifresi ile açıp yetki değişimi yapmalısın / yaptırmalısın
  • evet kısıtlıyım galiba. peki bunu ben nasıl yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetugur152 -- 12 Temmuz 2015; 9:23:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin sifresi ile kullanici yetkini yonetici yapmalisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Temmuz 2015; 15:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin sifresi yok işte sorun o. giriste kullanici adi yeri cikmiyor. ctrl+alt+del yapip kullanici adi cikiyor orda kisitli olan kullanicinin sifresini giriyorum. admin kismi da acilmiyor sifre de bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de benzer bir sıkıntı var. Laptopum şirket laptopu ve Enterprise yüklü. Ancak sonra şirket iflas etti ve kapandı. Sistem yöneticileri falan kalmadı yani. Ben bir şekilde laptopta Admin kullanıcı hesabı açmayı başardım. Program yükleyip kaldırabiliyorum. Ancak hiç bir windows update alamıyorum. Updateler için "managed by your systems administrator" diyor. Bu system administrator olayını nasıl aşabilirim? Şirket kalmadı net kalmadı :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.