Şimdi Ara

Windows 7 Enterprise'ı Windows 10'a Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu yanlış nere açtıysam özür dilerim ama arkadaşlar, eski bilgisayarım hata vermişti, açılmıyor, BIOS'a girmiyordu sonra yeni dizüstü PC aldık. Neyse geçen gün babam PC'yi alıp tamirciye götürmüş PC düzelttirmiş. Ama oradaki adam içine Windows 7 Enterprise x32 kurduğu için ben onu Windows 10 x32'ye yükseltemedim. Windows 7 Ultimate x32 downgrader ile denedim ama olmadı. Yardım edersiniz mutlu olurum.

Edit: Şuan Hatay/İskenderun'da tatilde olduğum için CD/DVD'siz cevap arıyorum arkadaşlar. Ve bilgisayar HP marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyzbodur -- 23 Haziran 2016; 12:43:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu cevap vereen
  • bilgisayarda asıl yüklü olan hangi windows sürümüydü önceden?

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Windows 7 Ultimate'ydi. Sonrasında onu zaten Windows 10'a yükseltmiştim. Yükleme yarıda kalıp elektrikler kesildiği için olmamıştı. Zaten sonrasında dediğim sorunları çıkarmaya başlamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denyzbodur -- 23 Haziran 2016; 16:14:08 >
  • windows 10 iso'sunu microsofttan indirip usb'ye atıp formatlarsan hangi sürüm uygunsa direkt o sürümde başlatıyor. baya kolaylaştırmışlar işleri.

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.