Şimdi Ara

Windows 7 enterprise sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bikaç gün önce bilgisayarım çöktü tamire verdim önceden bilgisayar windows 7 home basic 64 bitti şimdi enterprise 32 bit olmuş . ve bilgisayarın perfonmansı homebasic deki gibi değil . nasıl eski sürüme veya eski hızına geri döndürebilirim . cevaplayanlara şimdiden teşekkürler .

Windows 7 enterprise sorunu

• format atman/attırman gerek. kime tamire verdiysen ona geri götür ve bana w7 home basic 64 bit kur de. :)
  • glizagar G kullanıcısına yanıt
    cevap için saol :) ram alsam sorun çözülür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcelGetiren

cevap için saol :) ram alsam sorun çözülür mü ?

32 bit işletim sistemleri 2 gbden fazla ram desteklemez rami yükseltirsen işe yaramaz düşürürsen performans düşer
  • EcelGetiren E kullanıcısına yanıt
    zaten senin sistemin 64 bitmis onceden / yani tahminimce en az 3-4 gb ramin vardı. sadece eski işletim sistemini yeniden kur/kurdurt. eğer donanımsal bi sorun yoksa eski hızın geri gelir. zaten mevcut 32 bit işletim sistemin yuksek miktarda ram desteklemez. yani boşuna ram falan alma.
  • Cevaplar için saolun birazdan götürücem bilgisayarı :)
  • glizagar G kullanıcısına yanıt
    tamir yapan arkadaşa sordum onlarda yokmuş 64 bit nerden bulabilirim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcelGetiren

tamir yapan arkadaşa sordum onlarda yokmuş 64 bit nerden bulabilirim ?

kendin indir kur veya baska birisine gotur

nick in guzelmis tetikciler fiminde yagmur getiren vardi herhalde ordan esinlendin

edit. imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 17 Kasım 2013; 14:48:17 >
  • EcelGetiren E kullanıcısına yanıt
    herhangi bir siteden indirebilirsin. ama aktivasyon yapman gerekiyor. onu nasıl yaparsin bilmiyorum. bilgisayarı ilk aldığında o işletim sistemi zaten varsa lisansın vardır. onu biryerlerden öğrenip aktivasyon yapman gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.