Bildirim
Windows 7 explorerframe.dll sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
görev yöneticisinden yeni görev>gözat>:C>windows>system32 oradan temayla gelen expollerfarme.dll dosyasını sil orjinalanin ismini eski halenegetirve bilgisayarı yeniden başlat
böyle yapadıysan bilgisayar açılırken sürekli f8 bas orada başlangıç kurtarma seç gelen kurtarma menüsünden sistemi geriyükle
bundan sonrada bilindik yerlerden tema indirki dll hatası almayasın -
Ben Çözdüm Sorunu
Öncelikle sorunlu olan bilgisayarla aynı sistemin yüklü olduğunormal çalışan bir bilgisayardan :C/Windows/System32/ ExplorerFrame.dll dosyasını flaş a kopyaladım.(Taşırsanız normal bilgisayarıda bozabilirsiniz ;P) Sonrada sorunlu bilgisayarı Hiren Boot CD ile Mini XP modda açtım Sorunlu bilgisayardaki ExplorerFrame.dll yi sildim. Yerine Flaştaki dosyayı (ister taşıyın ister) kopyalayın keyif size kalmış. Sonra kapatıp normal olarak açın İyi günler... -
quote:
Orijinalden alıntı: mstszn
Ben Çözdüm Sorunu
Öncelikle sorunlu olan bilgisayarla aynı sistemin yüklü olduğunormal çalışan bir bilgisayardan :C/Windows/System32/ ExplorerFrame.dll dosyasını flaş a kopyaladım.(Taşırsanız normal bilgisayarıda bozabilirsiniz ;P) Sonrada sorunlu bilgisayarı Hiren Boot CD ile Mini XP modda açtım Sorunlu bilgisayardaki ExplorerFrame.dll yi sildim. Yerine Flaştaki dosyayı (ister taşıyın ister) kopyalayın keyif size kalmış. Sonra kapatıp normal olarak açın İyi günler...
♦WİNDOWS 7 SÜPER & DEV TEMA ARŞİVİ & YÜKLENİMİ RESİMLİ ANLATIM♦
http://forum.donanimhaber.com/m_82424959/tm.htm
bu kadar uğraşmanıza gerek yok hepsi ve daha fazlası konuda mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ekim 2013; 16:17:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X