Şimdi Ara

Windows 7 explorerframe.dll sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu alıyorum tema yüklerken ismini değişmiştim. Windows açılırken siyah ekran geliyor klasör açamıyorum. Görev yöneticisinden chrom'u açtım şimdi fakat system32 dosyasını veya herhangi bir klasörü açamıyorum yardımcı olur musunuz?

• görev yöneticisinden yeni görev>gözat>:C>windows>system32 oradan temayla gelen expollerfarme.dll dosyasını sil orjinalanin ismini eski halenegetirve bilgisayarı yeniden başlat

böyle yapadıysan bilgisayar açılırken sürekli f8 bas orada başlangıç kurtarma seç gelen kurtarma menüsünden sistemi geriyükle

bundan sonrada bilindik yerlerden tema indirki dll hatası almayasın
  • Ben Çözdüm Sorunu

Öncelikle sorunlu olan bilgisayarla aynı sistemin yüklü olduğunormal çalışan bir bilgisayardan :C/Windows/System32/ ExplorerFrame.dll dosyasını flaş a kopyaladım.(Taşırsanız normal bilgisayarıda bozabilirsiniz ;P) Sonrada sorunlu bilgisayarı Hiren Boot CD ile Mini XP modda açtım Sorunlu bilgisayardaki ExplorerFrame.dll yi sildim. Yerine Flaştaki dosyayı (ister taşıyın ister) kopyalayın keyif size kalmış. Sonra kapatıp normal olarak açın İyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstszn

Ben Çözdüm Sorunu

Öncelikle sorunlu olan bilgisayarla aynı sistemin yüklü olduğunormal çalışan bir bilgisayardan :C/Windows/System32/ ExplorerFrame.dll dosyasını flaş a kopyaladım.(Taşırsanız normal bilgisayarıda bozabilirsiniz ;P) Sonrada sorunlu bilgisayarı Hiren Boot CD ile Mini XP modda açtım Sorunlu bilgisayardaki ExplorerFrame.dll yi sildim. Yerine Flaştaki dosyayı (ister taşıyın ister) kopyalayın keyif size kalmış. Sonra kapatıp normal olarak açın İyi günler...

♦WİNDOWS 7 SÜPER & DEV TEMA ARŞİVİ & YÜKLENİMİ RESİMLİ ANLATIM♦

Windows 7 explorerframe.dll sorunu

http://forum.donanimhaber.com/m_82424959/tm.htm

bu kadar uğraşmanıza gerek yok hepsi ve daha fazlası konuda mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Ekim 2013; 16:17:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.