Şimdi Ara

windows 7 format sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda win 8 yüklü vaziyette. win 7 yüklemem lazım kullandığım bazı programlardan dolayı. bilgisayarıma win 7 cd'si takıp yükle dedikten sonra hata veriyor. 2 farklı cd denedim ikisinde de aynı sıkıntıyı verdi. "Windows setup experienced and unexpected error. To install windows restart the installation" şeklinde bir hata veriyor. bo konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtclks

arkadaşlar bilgisayarımda win 8 yüklü vaziyette. win 7 yüklemem lazım kullandığım bazı programlardan dolayı. bilgisayarıma win 7 cd'si takıp yükle dedikten sonra hata veriyor. 2 farklı cd denedim ikisinde de aynı sıkıntıyı verdi. "Windows setup experienced and unexpected error. To install windows restart the installation" şeklinde bir hata veriyor. bo konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverMigration/thread/a2a4ba3b-ecc3-452b-96fd-1fc78b8ebef5/ siteye git crome de aç tr ye çevir sanırım çözümü var

• teşekkürler yardımın için. bios ayarlarında hata yapmışım sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: mrtclks

arkadaşlar bilgisayarımda win 8 yüklü vaziyette. win 7 yüklemem lazım kullandığım bazı programlardan dolayı. bilgisayarıma win 7 cd'si takıp yükle dedikten sonra hata veriyor. 2 farklı cd denedim ikisinde de aynı sıkıntıyı verdi. "Windows setup experienced and unexpected error. To install windows restart the installation" şeklinde bir hata veriyor. bo konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winserverMigration/thread/a2a4ba3b-ecc3-452b-96fd-1fc78b8ebef5/ siteye git crome de aç tr ye çevir sanırım çözümü var

dostum aynı sorun şuan bende var foruma giriyorsun hergun sanırım ıngılızceden turkceye cevirdim ama hicbisey anlamadim lütfen yardim edermısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 reset atma sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.