Şimdi Ara

Windows 7 Format Sorunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende kişisel polemiğe girmek istemiyorum! Ayrıca yazdığınız gibi, benimde sizinle kişisel bir husumetim yok.
    Fakat gereksiz bir alanın sisteme yerleştirilmesi söz konusu olduğundan bahsediyrum.

Size şöyle bir yorum yazmak istiyorum.
    Diyelim ki çift işletim sistemi kullanacaksınız ve ilk önce XP'yi kurdunuz ve ardından başka bir bölüme Win7'yi. Pekiyi bu duruma göre o meşhur 100 MB boyutundaki alan nereye gidiyor?
    Cevap; Hiç bir yere gitmiyor! Boot dosyaları C: bölümünde kurulu olan XP sistem dosyaları içine yerleştiriliyor. Kurup deneyebilirsiniz.

Microsoft şimdiye kadar neyi düzgün yaptı ki? bu 100 MB ayırma alanını yapmasın. Daha iyisini yapması için uğraşı verirken, bir yandan da Windows kullanıcılarını KOBAY olarak kullanmaktadır. Bunun farkında olmalısınız.

HAL.DLL önyükleme dosyaları arasında olmadığından neden hata versin, bende bunu anlamıyorum? Eğer hata verirse bu 100 MB boyutlu önyükleme ile uzaktan yakından alâkası yoktur. Bozulacağı varsa Windows sistemi içinden bozulur.

Benim ne bildiğim başkasını ilgilendirmez ama kendime yettiği kadar başkalarına da yeterli oluyor. Technet, MSDN ve BT uzmanları arasında yazışmalar yapıyor, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Sanırım bu kadar bilgi yeterli.

Bu sıralar Internet Explorer 10 üzerinde yoğun bir çalışma var. Bunu da eklemiş olayım.
    İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 5 Eylül 2011; 4:23:38 >

• en güzeli şu hdd yi başka pc de raw partition yapacaksın sorna temiz bir sistem dvd si ile kuracaksın keisn çözüm bu uğraşma fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

HAL.DLL önyükleme dosyaları arasında olmadığından neden hata versin, bende bunu anlamıyorum? Eğer hata verirse bu 100 MB boyutlu önyükleme ile uzaktan yakından alâkası yoktur. Bozulacağı varsa Windows sistemi içinden bozulur.

Tamam da bu iddiada bulunan ben değilim.Yani ne hal.dll dosyasının önyükleme dosyası olduğunu söyledim ne de o boot sektörü silinince hal.dll hatasının azaldığını.Bunu söyleyen sizsiniz..Şimdi de kalkmış yukarıdakini yazıyorsunuz,enteresansınız yani :))

Başka bir mesajınızdan alıntı.
    Konu;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52108864&go=last

Sizin mesajınız;

quote:

Selam ve iyi Bayramlar
    Size şu tavsiyede bulunacağım.
    Kurulum ekranında HDD'nin bölümlerini gördüğünüzde, pencerenin sağ altındaki gelişmiş linkine tıklayın. Orada 100 MB boyutunda ve Windows'un kurulu olduğu alanı göreceksiniz.
    Önce Windows'un kurulu olduğu alanı seçin, pencere altındaki Sil yazan yazıya tıklayın. Oradaki 2 alan birleşecektir. Birleştiği zaman da aynı Sil işlemini uygulayın ve ardından Biçimlendir tuşuna tıkladıktan sonra kurulum başlayacaktır.

Bu şekilde işlem yaparsanız hal.dll hatası almayacağınızı düşünüyorum.

???

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Tamam da bu iddiada bulunan ben değilim.Yani ne hal.dll dosyasının önyükleme dosyası olduğunu söyledim ne de o boot sektörü silinince hal.dll hatasının azaldığını.Bunu söyleyen sizsiniz..Şimdi de kalkmış yukarıdakini yazıyorsunuz,enteresansınız yani :))

Başka bir mesajınızdan alıntı.
    Konu;

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=52108864&go=last

Sizin mesajınız;

quote:

Selam ve iyi Bayramlar
    Size şu tavsiyede bulunacağım.
    Kurulum ekranında HDD'nin bölümlerini gördüğünüzde, pencerenin sağ altındaki gelişmiş linkine tıklayın. Orada 100 MB boyutunda ve Windows'un kurulu olduğu alanı göreceksiniz.
    Önce Windows'un kurulu olduğu alanı seçin, pencere altındaki Sil yazan yazıya tıklayın. Oradaki 2 alan birleşecektir. Birleştiği zaman da aynı Sil işlemini uygulayın ve ardından Biçimlendir tuşuna tıkladıktan sonra kurulum başlayacaktır.

Bu şekilde işlem yaparsanız hal.dll hatası almayacağınızı düşünüyorum.

???

Günaydın
    Düşünmekle, kati veya garantiymiş gibi yazmak, çok farklı şeylerdir Mesut bey!
    Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.