Şimdi Ara

Windows 7 Görev Çubuğu Sayfa Üstünde Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi şöyle bir sorunum bulunmakta.
    Win7 işletim sistemini kullanmaktayım. Fakat bir internet sayfası veya bir çalışma sayfasında full ekran çalışırken sayfa sonu görev çubğunun altında kalıyor ve sayfa sonunu göremiyorum.
    Resimde görüldüğü gibi googleda birşey search ettiğimde sayfanın en altına geldiğimde sayfa sonu görev çubuğunun altında kalıyor bu durumu nasıl düzeltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.estore.com.tr -- 20 Haziran 2011; 10:30:19 >

• Up up up
  • Up up up
  • evet aynı sorun bende de var bilen varsa yardım etsin lütfen
  • Aynı sorun bende de var
    win7 ultimate kurulu evdeki bilgisayarımda
    işte de aynı işletim sistemi kurulu
    işteki laptop da yapmıyor ama evdeki bilgisayarda bu sorun var
  • F11 e basarsanız görev çubuğu sayfanın altına geçer... dolayısı ile sayfa sonunu görebilirsiniz... tekrar F11 e bastığınızda görev çubuğu yine üste çıkar... eğer bahsettiğiniz çalışma sayfası internet explorer ise sayfanın görnüm boyutunu %100 den % 75 e getirerek sayfayı küçltmüş oluruz ve sayfa sonunu görebiliriz... bu da bir yöntem
  • aynı sorun bende de var. şöyle ki çalıştığım her pencerede görev çubugu durum çubuğunun üstünde kalıyor. aynı şekilde excel v.b. programlarda bunu yaşıyorum. görev çubuğunu yukarı aldığımda da pencereyi kapat simge durumuna küçült ikonlarının altında kalıyor. F11 tuş kombinasyonu işe yaramadı var mı bu konuyu kalıcı çözebilen.
  • up
  • Görev çubuğunun üzerinde sağ tıkla , özelliklere gir, burada "görev çubuğunu otomatik olarak gizle" kutucuğunu işaretleyip "Uygula" ile çıkış yap.
  • Sorun yaşayan arkadaşlar bilgisayarınızı yeniden başlatın yeniden başlatırken bilgisayarınızı güvenli modda açın bilgisayarınız güvenli modda açıldıktan sonra hiç bir şey yapmadan bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatın bu sefer normal mod ile yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.Eğer düzelmez ise konu altından belirtin çözüm bulmaya çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Sorun yaşayan arkadaşlar bilgisayarınızı yeniden başlatın yeniden başlatırken bilgisayarınızı güvenli modda açın bilgisayarınız güvenli modda açıldıktan sonra hiç bir şey yapmadan bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatın bu sefer normal mod ile yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.Eğer düzelmez ise konu altından belirtin çözüm bulmaya çalışalım.

teşekkürler aynı sorun bende de vardı ve sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecz.42

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLord15

Sorun yaşayan arkadaşlar bilgisayarınızı yeniden başlatın yeniden başlatırken bilgisayarınızı güvenli modda açın bilgisayarınız güvenli modda açıldıktan sonra hiç bir şey yapmadan bilgisayarınızı tekrar yeniden başlatın bu sefer normal mod ile yeniden başlatın sorununuz çözülecektir.Eğer düzelmez ise konu altından belirtin çözüm bulmaya çalışalım.

teşekkürler aynı sorun bende de vardı ve sorun çözüldü

Ya sen nasıl muhteşem bir insansın :))) teşekkürler!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.