Şimdi Ara

Windows 7 Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 güncelleştirme yapmak istediğimde böyle bir hata aldım.

https://forum.donanimhaber.com/m_62357528/tm.htm

linkteki uygulamaları yaptım işe yaramadı.

https://www.microsoft.com/tr-TR/download/details.aspx?id=49540

buradan manuel güncelleme yapmak istedim hizmet olmadıgından güncelleme yapılamadı diye uyarı verdi çözümü nedir yardımcı olacak arkadaş var mı?

Windows 7 Güncelleme Sorunu

• Bilgisayarıma sağ tıkla. "Yönet" de. Açılan pencerede en alt ta "Hizmetler ve Uygulamalar" Kısmını genişlet. "Hizmetler" e gir. Ordan "Windows Update" i bul. Çift tıkla. "Başlangıç Türü" Elle olarak değiştir. Uygula. "Başlat" Düğmesi etkinleşecektir. Başlat dediğin zaman windows update hizmeti çalışır. Sonra tekrar güncelleştirmeleri denetleyebilirsin.

Windows un orjinal değilse güncelleme sırasında lisanssız olduğu tespit edilecektir. Ve uzun zamandır güncelleştirme yapmadıysan çok fazla ram kullanmaya başlayacaktır. Bütün güncelleştirmeler yapıldıktan sonra ram kullanımı kısmen düşer fakat ben güncellendikten sonra ağırlaşmayan windows 7 henüz görmedim. Neden güncelleştirmek istediğini yazarsan ona göre bir çözüm önerisinde bulunabilirim.
  • Elle değil otomatik olarak ayarla ve güncellemeleri yaptıktan sonra güncellemeleri kapat , ayrıca güncellemeleri indirip entegre et veya temiz entegre edilmişini kullan (Tnc deki çoluk çocuğun bozduklarını kullanma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 6 Eylül 2016; 11:45:54 >
  • laptopa format attm. laptopun altında home basic ve key yazıyor. Normalde formattan sonra pc hızlı ama benimki nedense agır ve hatta ekran alıntısı alma aracı bile eksik.

home basic yerine baka bir win7 yükleyebilir miyim basicin keyi ile home premium aktifleştirebilir miyim.

bu arada win10 a yükseltmek isiyorum ama orijinal win7 olmasına rağmen win10 a yükseltmem için seçenek gelmedi. ve hala güncelleme aktif değil denetleme yapmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.