Merhabalar, bilgisayarımı ilk aldığımda içinde win7 64 bit home basic kuruluydu. Bende orjinal işletim sisteminden şaşmamak adına bu işletim sistemini kullanmaya devam ediyorum. Geçenlerde bilgisayarımı açmaya çalıştığımda açılmadı. Başlangıç onarmada bilgisayarı açamıyor. Sanırım virüs programı bir .dll dosyasını silmiş. Birçok yol denedim ama olmadı. Şimdi aklıma gelen windows cd si takarak onar demek. Ancak home basic bulmak kolay değil. İnternetten bu işletim sistemini nerden bulabilirim. Yardım edebilecek olan varmıdır?
eğer laptopsa kurtarma bölümleri var o tip cihazların. detaylı olarak kullanma klavuzu çıkar.
ayrıca normalde internetten indirilen windows 7 lerdeki \Sources\ei.cfg dosyasını silersen power iso ile iso kalıbından, tüm windows sürümleri yüklenebilir olacaktır. o ei.cfg diğer sürümlerin görünmesini engelliyor.
internetten "windows 7 sp1 türkçe msdn" olarak arattır ve güvendiğin yerden indir.
dediğiniz işlemi yaptım. bilgisayarı cd ile başlatıp onar dediğimde uyumsuzluk uyarısı alıyorum. sanırım direk win7 64bit home basic cd si gerekiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme