yeni bir windows 7 (home basic) kullanıcısıyım.IIS ı kurmaya calısıyorum fakat oluyor veya yapamıyorum. kısaca acıklıyayım
denetım masası / program ekle kaldır / wındows bılesenı ac kapa sekmesınden IIS ı secıyorum. ama dıger anlatılan yazılardakı gıbı bende eksık olan bır kac secenek var...mesela uygulama geliştirme özellikleri kısmında ASP , ASP.net v.b. seyler yok (resım asagıda)
IIS ı kurdum (kurulu gorunuyor en azından) ama yonetımsel araclar kısmından IIS secenegını goremıyorum,
ya ben yanlıs mı yapıyorum acaba ?
bana yardımcı olabılırmısınız,yapmam gereken nedır ?
IIS'yi yüklemek için Denetim Masası'nı kullanıyorsanız, en küçük özellik kümesinin bulunduğu varsayılan yüklemeyi elde edersiniz. Uygulama Geliştirme Özellikleri veya Web Yönetim Araçları gibi ek IIS özelliklerine gerek duyuyorsanız, Windows Özellikleri iletişim kutusunda bu özelliklerle ilişkilendirilmiş onay kutularını seçmeye dikkat edin.
IIS 7.5’ı Windows 7 Home Premium, Home Basic veya Home Starter Üzerine Komut Satırından Yükleme
IIS'yi yüklemek için Denetim Masası'nı kullanıyorsanız, en küçük özellik kümesinin bulunduğu varsayılan yüklemeyi elde edersiniz. Uygulama Geliştirme Özellikleri veya Web Yönetim Araçları gibi ek IIS özelliklerine gerek duyuyorsanız, Windows Özellikleri iletişim kutusunda bu özelliklerle ilişkilendirilmiş onay kutularını seçmeye dikkat edin.
IIS 7.5’ı Windows 7 Home Premium, Home Basic veya Home Starter Üzerine Komut Satırından Yükleme
hocam bunu görmüştüm fakat bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Windows 7 Home Basic Kullanıyorum ve IIS manager Kullanamıyorum Komut Satırından Yükleme Bölümünde Kodları Nerde Kullanacağız ? Yani Nereye yazmamız gerekiyor. Şimdiden Teşekkürler.
Çünkü Windowsun o sürümlerinde yok çalışmaz yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme