Şimdi Ara

Windows 7 Home Basic Yükledim ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows klasik görünümlü duruyor. Benim bildgim başlat düğmesi falan yuvarlak olması lazim değil miydi. Ayrıca isletim sistemi icinde masaustunde bir suru site isimleri var. Orjinal olmadigindan kaynaklanıyor olabilir mi bi de bunlar virüs olabilir mi yardimci olursaniz sevnirim cpu kullanimim da 80 in altina hiç düşmüyor bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öyle windows 7 olmaz. Evet başlat menüsü yuvarlaktır. Yeni kurulmuş bir windowsta masaüstünde reklam sitelerinin işi ne. Modifiyeli ve ne olduğu belirsiz bir sürüm kurmuşsun anlaşılan. Netten orjinal windows 7 home basic service pack 1 msdn sürümünü bul onunla kurulum yap

• quote:

Orijinalden alıntı: ddbb

Arkadaşlar windows klasik görünümlü duruyor. Benim bildgim başlat düğmesi falan yuvarlak olması lazim değil miydi. Ayrıca isletim sistemi icinde masaustunde bir suru site isimleri var. Orjinal olmadigindan kaynaklanıyor olabilir mi bi de bunlar virüs olabilir mi yardimci olursaniz sevnirim cpu kullanimim da 80 in altina hiç düşmüyor bu arada

Eğer 64bit ise, benim kendi orjinal dvdden çıkardığım imaj var. Buyur indir. Ekleme çıkarma vs yok. Zaten anlamam da. Yalnız dvdden boot olmuyor. Fakat usbden defalarca format attım. İşte link:
    https://mega.nz/#!TZUzWDBI!kJlhxK3bGQtFgv44HfnqGffZCevyn5bEDyz67hOTyYo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.