Şimdi Ara

Windows 7 (içeri girin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win7 HomeP. orj kullanıyorum.
    Pc açılırken masaüstünüz hazırlanıyor yazısında takılı kalıyor.
    Güvenli modda açıp tekrar normal açınca düzeliyor.
    Arasıra oluyor. 10 defada açsam 5 defa böyle bekliyorum.

Diğer konularıma bakarmısınız.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120159150
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120122827

• Muhtemelen sürücülerden birini yükleyemiyor veya oldukça geç yüklüyor , aygıt yöneticisinden sürücülerde sarı ünlem varmı kontrol et varsa ya sürücüsünü güncelle yada sağ tıkla devre dışı bırak de , mesela son çıkan bilgisyar ve laptoplara windows 7 kurulursa birkaç sürücüsü bulunamayabiliyor bu gibi durumlarsa sağ tıklayıp devre dışı bırak denmesi gerekir ki açılışta sıkıntıya sebep molmasın (Elbette bunlar olmasa da olur tipi sürücülerse)
  • Hocam sürücüler tam kuruldu sistemin tanımadığı sürücü yok.
    Aıda dan da baktım zaten.

Bu arada Yazı ''Windows Başlatılıyor''.
  • 1. çalıştıra Msconfig yazıp Başlatma kısmına gidip tümünü devre dışı bırak de ve bilgisyarı yeniden başlat eğer takılma yapmıyorsa oradaki programlardan biri açılışta sorun oluşturuyor demektir sorun devam ediyorsa

2. Hizmetler sekmesine git sol alttaki "Tüm microsoft hizmetlerini gizle" kısmına tik koy ve kalan hizmetlere bir göz gezdir yada tümünü devre dışı bırak de ve bilgisayarı yeniden başlat , eğer takılma yapmıyorsa bu hizmetlerden bir veya birkaçında sıkıntı var demektir , artık tek tek deneyerek falan bu sorunlu hizmeti bulup ya devre dışı bırak yada services msc den bunun başlatma şeklini değiştir.

3. Üsttekiler çözüm olmadıysa Windowsta bir sıkıntı olasılığı devreye girecektir bu sebeple cmd den veya çalıştırdan aşağıdaki komutu verip bitmesini bekle
    sfc /scannow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtarkan -- 6 Eylül 2016; 14:22:53 >
  • 2/3 gün önce denemiştim maalesef aynı.

pc bi kaç defa dümeden kapatılmıştı
    Sanırım bu yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBÖB -- 6 Eylül 2016; 14:24:21 >
  • Bir önceki yazıyı editledim birdaha göz atarsın
  • Şuan zaten normal çaılışıyor arada bir yapıyor.
    Yazılanların hepsini denedim umarım olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.