Şimdi Ara

Windows 7 için teknik desteğin kesilmesine geri sayım rahatsız edici uyarılarla başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Win 10 tasarımına kötü diyen net tasarımdan anlamayan zevksizdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xp daha iyi muhabbeti Vistada vardı. Şöyle haklılar Windows 7 eski bilgisayarlarda daha rahat çalışıyor ama güncelleme almayacak olması güvenlik sıkıntısı doğurur demiyorum doğurabilir bir ihtimal.
  • Yenilik iyidir ben Windows10 ilk çıktığında geçmiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • win7yi tercih ediyorum ve yeni bilgisayarda tamamen ve yalnızca win10 yüklenebilir olmasına da karşıyım. tabi ki olaya daha geriden bakmak gerekiyor, sorunun sizin güvenliğiniz mi yoksa microsoftun prestiji ve cebi mi cevabına bakmak lazım.
    win7yi hala en stabil ve kullanıcı denetimlerine en uygun işletim sistemi olarak görüyorum, win10 windows telefonlar gibi berbat bir retro tasarıma sahip, tabi ki tasarım ve görsel zevk meselesi ben beğenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

sen kahin misin :) nerden biliyorsun çer-çöp olduğunu ? i7-ssd vs gayet iyi masaüstüm var. w10 u 2-3 kere denetim, sorundan başımı kaldıramadım. her seferinde w7 ye geri döndüm.

tekrar takrar ve tekrar söylüyorum, w7 candır gerisi heyecan.
    Ne gibi bir sorun yaşadın? Neye çözüm bulamadın? Yaz da bilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

İşletim sistemi nedir, neye yarar?
    Kendisi dahi galiba. Win7'yi kendi yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 22 Mart 2019; 14:24:45 >
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    valla hatırlamıyorum bile. gündelik kullanımda bile çökmeler, eski oyunları açmamalar vs vs beni deli ettiydi. w7 de hiç sıkıntı yaşamıyorum.

Not: 15 senedir kendi pc lerime kendim format atarım(hatta çevremdekilerde bana getirir), kendi pc mi toplarım.
  • Microsofta inat geçen hafta w10 beğenmediğimden w7 kurdum şuan pc eskisine göre daha akıcı diyebilirim.
  • ardabeyim A kullanıcısına yanıt
    hocam vistayıda öven gördümya ne diyim vistayı 35 sene güncelleselerde düzelmezdi windows 10 işletim sisteminin ölüsü bile vistadan kat kat iyi
    Bu apayrı bir kafa hocam. Ben daha ulaşamadım bu seviyeye. Windows 7 yi yazan adamlar çalışıyor senelerce arge vs. 8, 8.1,10 çıkarıyor. Hep daha iyi, daha kararlı, daha sorunsuza ulaşmak için yani yazan adam diyorki bu ondan daha iyi. Ama sonuç ortada 7 10 dan iyi diyen kullanıcı var...
    Yaa şöyle dense sabahtan akşama kadar katılırım. Benim x programım var bu meret sadece Windows 7 de çalışıyor yada iyi performans veriyor veya y oyunum var aynı şekilde,kabul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 22 Mart 2019; 14:50:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir efsanenin çöküşü..

• Arkadaş gidiyosunuz pentium celeron işlemcili onboard ekran kartlı pc/laptop lara windows 10 u yüklüyorsunuz sonra çamur atıp duruyorsunuz adam gibi bilgisayarlara yükleyin de windows 10 kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty3535123

valla hatırlamıyorum bile. gündelik kullanımda bile çökmeler, eski oyunları açmamalar vs vs beni deli ettiydi. w7 de hiç sıkıntı yaşamıyorum.

Not: 15 senedir kendi pc lerime kendim format atarım(hatta çevremdekilerde bana getirir), kendi pc mi toplarım.
    Ben 3,5 senedir aralıksız win10 kullanıyorum. Bir kere bile çökme vs. muhabbeti yaşamadım. Bu süreçte 1 kere keyfe keder format attım. Onun dışında format ihtiyacı hissetmedim bile.

Programların uyumsuzluğu, eski oyunlara verilen destek vs. tamamen ayrı. Bu win10'u kötü yapmıyor. Teknoloji gelişiyor, programlar gelişiyor vs. Örneğin güncel iphone x'e 10 sene öncesinin iphone 4 için yazılmış bir uygulamasını kurabilir misiniz? Hayır. O uygulamanın güncel versiyonunu kurabilirsin ama. Aynı şey oyunlar için de geçerli.

Geçen gün yılların oyunu commandos 1'i win10'a kurdum. Tabi ki çalışmadı. Google'da ufak bir arama yaptım küçük bir dosya paylaşmışlar. O dosyayı copy paste yaptım sorun anında çözüldü. Bu gibi durumlarda çözüm aramak lazım.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayın hocam. Ben de dediğinizi anlatmak istiyorum ancak bazı arkadaşlar sırf bazı programlar ve oyunlara destek verilmediği için win10'u tercih etmiyor. Bu o işletim sistemini kötü yapmıyor. Sırf güvenlik için bile win10'a geçilir.
  • Ben Windows 10 kullanıyorum. Ama kimseye "Bırakın 7'yi, 10'a geçin. PC'leri eski olanlar burada ötüyor" gibi laflar edemem, haddim değil. İsteyen istediği işletim sistemini kullanır. 8'e hiç girmiyorum. İlk çıktığında bir deneyeyim dedim, sonra 7'ye geri döndüm. Windows 10 çıkana kadar 7 kullandım. Windows 10 ilk çıktığında leş bir işletim sistemiydi. Hatta en son Ekim 2018 güncelleştirmesi fiyaskosu hepimizin malumu. Hala bile buglarla dolu. Microsoft, sistemlerimizi kobay faresi gibi kullanıp, sistemlerimizin ve düzenimizin içine ediyor yıllardır.

Bu saatten sonra kimse özellik güncelleştirmesi vermeni beklemiyor zaten 7'ye. Ama güvenlik güncellemelerini her daim vermek zorundasın. Hatta ABD ve Avrupa mahkemelerinden, bu yazılımların güvenlik güncelleştirmesi olayını eski versiyon veya yeni versiyon da olsa, zorunlu tutmasını içerecek bir karar vermesini bekliyorum. Ama kimsenin aklına gelmedi daha.

Benim Windows 7'de en sevdiğim olay; Güncelleştirme sistemini tamamen kontrol edebilmemizdi. Aero görünümü denen sistemini hiç sevmezdim. Sisteme ekstra yük bindirirdi. Hatta o zamanlar çıkan çoğu oyun, "Oyuna girerken Aero'yu devre dışı bırak" seçeneğiyle geliyordu.

• 8.1 kullaniyorum. Bi win 10 key alip gecis yapicam. D de yuklu oyunlarda uyumsuzluk yapabilirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

İyi ama Windows 10'da çözülemeyen sorunlarım var benim. Jpeg renk profillerini, raw metadata ları doğru okuyamıyor!. Yeni aldığım bilgisayarda sırf bu sorunlar yüzünden lisansımı çöpe atıp mecburen sorunsuz korsan Windows 7 kurmak zorunda kaldım. Önce işletim sistemindeki sorunları çözün, sonra eski sistemlere desteği kesin.
    ben de gümrük programlarını kullanamıyorum gibi bir şey. senin yaptığın gibi de lisansı çöpe atmak istemiyorum. ayrıca aygıtlar-yazıcılar sıkıntısı da var. ofiste bir sürü yazıcı,fotokopi,tarayıcı vs bağlı ağa, onların yüzünden online oyunlarda ping yerlerde oluyor. kapatamıyorum da makineler lazım olduğu için. yani ne adam gibi programlar çalışıyor win 10 da ne de oyun oynayabiliyorum. ama genelde iyi işletim sistemi ama bazı programlara hala tam entegre olamadığı için insanların win 7 kullanabilme özgürlüğü elinden alınmamalı bence.

Cevabı basit sizin gibiler için benim pc de en yeni sürüm Windows var demeye yarıyo aklınızca etrafa hava atmış oluyosunuz bizim gibilerin derdi sistemini ihtiyacı olan işlere kullanmak işletim sistemini çalıştırmaya harcamak değil onuda sizin anlamanız pek mümkün görünmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokatli6061

Cevabı basit sizin gibiler için benim pc de en yeni sürüm Windows var demeye yarıyo aklınızca etrafa hava atmış oluyosunuz bizim gibilerin derdi sistemini ihtiyacı olan işlere kullanmak işletim sistemini çalıştırmaya harcamak değil onuda sizin anlamanız pek mümkün görünmüyo
    Windows sürümüyle hava atmak nedir ya. Muhatap olduğumuz kişiye bakar mısın.
    Sana ihtiyacın olan işler için kullandığın işletim sistemiyle bir ömür başarılar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.