Şimdi Ara

Windows 7 işlemci kullanımı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hbayrak

evet şu lanet firefox un klasik sorunu işte 170K dan aşağı dışmuyor adi bir de çogu eklentisini deactive etmeme ragmen.gerçi sornu hallettik evet ama gerçekten garip bi sorundu bir font bukadar sorun yaratsın olacak iş :) dosyayı sildik kendine geldi cpu be. başına geleceklere tecrube olsun bu yazılar artık :) rica ederiz iyi günler ...

Teşekkürler deneyeyim bende de benzer bir sorun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Orijinalden alıntı: hbayrak

evet şu lanet firefox un klasik sorunu işte 170K dan aşağı dışmuyor adi bir de çogu eklentisini deactive etmeme ragmen.gerçi sornu hallettik evet ama gerçekten garip bi sorundu bir font bukadar sorun yaratsın olacak iş :) dosyayı sildik kendine geldi cpu be. başına geleceklere tecrube olsun bu yazılar artık :) rica ederiz iyi günler ...

Teşekkürler deneyeyim bende de benzer bir sorun var.

Rica ederiz deneyin tabiiki aynı sorun olabilir resimlerdeki yere gelin tüm program vs.ler kapalıyken bakın en çok bellek kullanan cpu kasan nedir.Eğer benm gibi font muhabbeti ise yazdıgım gibi yapın o dizindeki dosyayı silin selamlar.

• Arkadaşlar, sizlere teşekkür edemeden geçemedim :) laptobumda işlemci cayır cayır çalışıyordu ve tabikide fanda beraberinde kafa ütülüyordu

bende w7 64 bit kullanıyorum. bu zavazingoyu sildikten sonra bilgisayarımda bende rahatladım :)) NET Framework 4.0 'ı yüklemeyide deneyeceğim :)

tekrar teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.