Şimdi Ara

Windows 7 küçük resim, kalsör arka planını değiştirme ve arama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 32 bit ultimate kullanıyorum , sistem derecelendirmem 5.9

müzik klasörünü açtığımda,görünüm ayarları büyük seçeneğindeyken, müzik dosyalarım simge olarak değil albüm tag'inde bulunan albüm kapağıdaki resim olarak gözüküyordu (window mwdia playerda gözüktüğü gibi) , video dosyalarında da flimden bir sahne gözükürdü, artık dosyalarım sadece simge olarak gözüküyor (resim dosyalarıda dosyalar simge olarak değil resim olarak gözüküyor)

performans ayarları en iyi görünüme ayarlı ve performasn ayarlarından dosyaları küçük resim olarak ön izleme seçeneği seçili, internette yaptığım araştırmada disk temizleyicisinden küçük resim belleğini temizlersek resimleri tekrar toplamaya başlayacağı yazıyodu, onuda temizledim ancak hala dosyalar resim olarak değil simge olarak gözüküyor

klasör arka planı normal olarak beyaz ancak ben klasörün türüne göre arka plana resim koymak istiyorum , örneğin dexter dizisinin bulunduğu klasörde dexter'ın afişi bulunsun istiyorum, internette araştırdım bir sürü şey denedim, ara program kullandım ancak görüntüyü değiştiremedim

Bir diğer sorunumda aramada , eskiden üst kalsördeyken arama bölümüne ne yazsam alt klasörerle birlikte çıakrdı, şimdi kendi klasöründeki aramayı dahi göstermiyor

Tuneup 2010 kullanıyorum, onu da kontrol ettim ayarlarda bir sorun yok yada varsa da ben tespit edemedim

bu üç sorunu bir türlü çözemedim, ne yapmam gerekiyor

• güncel beyler fikri olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droogi -- 2 Kasım 2010; 0:20:23 >
  • ben de daha yeniyim Windows 7 de ama eskiden müzik dosyalarının resmi gözüküp şimdi gözükmemesinde aklıma gelen ilk şey yeni bir PLAYER eklediğin oldu.. önce media playera odaklıyken (misal GOM, Winamp) yüklemişsindir ona odaklanmıştır gbi bişey olamaz mı.. Media Player 12 yükle.. varsayılan player haline getir belki olabilir..

Eskiden yani XP deyken klasör arkasına ressource klasörü açıp içine istediğim resmi eklerdim ama artık gereksiz gelio.. hatta var olanları da siliyorum.. win 7 de denemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.