Şimdi Ara

Windows 7 Küçük Resimler Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
38.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, işletim sistemim Windows 7 HomePremium. Elimdeki bilgisayarın aynısından 1 tane daha var onda küçük resimler gözüküyor ama bunda gözükmüyor. Neresinde eksik vardır acaba ?

Windows 7 Küçük Resimler Gözükmüyor

• aynı sorun bende de oldu. Nasıl halledebiliriz? Bilen var mı??
  • bende de aynı sorun var. ne yapabiliriz?
  • klasör seçeneklerinde 'her zaman simge göster, resim gösterme' seçeneğinin tikini kaldırmanız yeterli oluyor, bende de aynı dert verdı bu şekilde düzeltebildim umarım yardımcı olur :)
  • Onu denemedim ama yeni oturum açtığımda yeni oturumda böyle bir sorun olmadı. Ben bilgisayarı %125 büyütülmüş grafikler ile kullanıyordum ondandı belkide.
  • Icon cache'niz karışmış ya da bozulmuş; o yüzden olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

Icon cache'niz karışmış ya da bozulmuş; o yüzden olmuş.

çözümü nedir bende de videoların önizleme resimleri gözükmüyor şuan, aynı dosya tipi aynı yerden download yapılmış videolar fakat bir tanesinin önizleme resmi görünürken diğerinin görünmüyor ne yapmak gerek ??? Yardım lütfen

Hocam bazi dosya tiplerinin flv. gibi bende de resmi gozukmuyor fakat benim de klasorlerde hata olmustu bilgisayar, belgeler gibi klasorler gorunmuyordu. Bu dosyayi deneyerek sorunu cozmustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 30 Aralık 2012; 16:25:57 >

• Arkdaşlar bende de nero dan kaynaklanan surrogate hatası yüzün den bu problem olmuştu nero nun bunula ilgili dosyalarını sildi düzeldi sizdede öylemi
  • Ben çözdüm çok şükür sizinlede paylaşıyım...

K-Lite Codec' kaldırdım pc'yi yeniden başlattım,
    K-Lite'nin son sürümünü indirdim,
    Tekrar kurarken karşımıza 3 ayrı mod çıkıyor
    1 Simple
    2 Default
    3 Advanced Biz bunu seçiyoruz yani 3.yü ve sürekli Next diyoruz taaki en son
    tüm video uzantılarının adının yazılı olduğu bölüm geliyor, başlık olarak Thumbinal falan yazıyor
    zaten tümü tikli oluyor eğer değil ise alttan "Select All" ı tıklayın ve tekrar Next Next falan install
    aaaaa sorun halloldu.

Not: Araçlar klasör seçenekleri Görünüm' den "Herzaman Simge Göster, Küçük Resim Gösterme" satırı tiksiz olmalı.

Sorunu halledenler geri bildirim yaparsa faydalı olur...

• Format attım zaten artık bir önemi kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 3 Temmuz 2013; 23:27:28 >
  • Arkadaşlar ayn problem bendde vardı bu siteden kardeşimizin dediğini yaptıktan sonra çözümü gerçekten işe yaradı windows 7 de
    video resimlerinin gözükmeme sıkıntısı olanlar bu verdiğim linkteki taktiği uygulasınlar çok araştırdıktan sonra çözümü burda buldum

http://forum.donanimhaber.com/m_77250378/f_//tm.htm#88490890
  • notorious53 N kullanıcısına yanıt
    COK COK TESEKUR USTAD
    SUPERR OLDU VALLA
  • Denetim Masası -> Sistem ve Güvenlik -> Sistem -> Gelişmiş sistem ayarları (solda) -> Gelişmiş -> Ayarlar (Performans). Biraz uzun oldu ama buradaki kutucuklardan Simgeler yerine küçük resimleri göster kutucuğunun işaretli oldup olmadığını kontrol et (işaretli olması gerekiyor)
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.