Şimdi Ara

Windows 7 Kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Windows 7 Beta download yaptım DVD ye cektim yükleyemedim sonra Sanal sürücüyle denedim gene olmadı ve hep aynı hatayı verdi ne demek istediginide anlayamdım verdigi hatadaki resmiburaya ekledim

[img=http://img443.imageshack.us/img443/5853/windows7bm1.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank55 -- 21 Ocak 2009; 21:10:31 >

• windows yükleme için gerekli dosyaları kopyalayamıyor.bozulmuş veya bulunamıyor.dosyaların sağlam olduğuna emin olup yüklemeyi tekrar başlatın diyor..

sanal makine ile kurmayı başarabilen görmedim zaten yani normal yolla kurmalısın ki onda da hata veriyor demişsin başka bir dvd yakmayı denemelisin.hatalı kopyalanmış olabilir.
  • DVD yi düşük hızda yakmayı dene.
  • ASLINDA OLAY ŞÖYLE ANLATAYIM BENİM PC DE COMBO MARKA DVD OKUYCUSU VAR DVD YAZMIYOR YANİ BENDE İNDİRDİGİM İSO DOSYASINI SANAL SÜRÜCÜ İLE ACTIM SONRA İÇİNDEKİLERİ PC YE KOPYALADIM VE SON RAR İLE 700MB A BÖLDÜM HER PARCAYI BİR CD YE YAZDIM SONRADA KARDEŞİMİN PC YE KOPYALADIM KARDEŞİM BENDEN VASITA İLE BİRKAÇ KM UZAK NEYSE BÜTÜN CD LERİ KOPYALADIM PCYE SONRADA DVD YE YAZDIM AMA OLMADI FLASH BELLEK İLE KURMAYI DENEDİM GENE OLMADI FAZLA UGRAŞMAK İSTEMNİYORM FLAHS BELLEK İLE WİNDOWS KURANLAR YARDIMCI OLURSA YAPABİLİRİM BNU

DAHA ÖNCE SANAL SÜRÜCÜ İLE VİSTAYI YÜKLEMİŞTİM PC YE HİÇ BİR SORUNDA CIKMAMIŞTI
  • aynı sorun bendede var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksnake03

aynı sorun bendede var.

dost şimdi aklıma gelen bir konu var indirdigimiz iso dosyasını hiç acmadan direkt dvd ye yazmak lazım ama dvd yazmıyor okyor nasıl olacak bu iş şimdi :D:D
  • yanlış yaptığın bişey var..iso nun içindekileri bölene kadar iso dosyasını partlara bölseydin hiçbir sorun yaşamazdın
  • EVET ORADA YANLIŞ BİRŞEYLER DÖNMÜŞ AMA BENDE ANLAYAMADIM BEN DÜN GECE İSO DOSYASINA SAGTIKLADIM VE BRAYA CIKART DEDİM SONRA FLASH BELLEGE AYARDIM CIKARMA İŞLEMİ %100 GERCEKLEŞTİ AMA SONRA BANA BU DOSYA VAR KOPYALANSINMI ÜSTÜNE CIKARAYIMMI DEDİ BENDE EVET DEDİM %0DAN TEKRAR BAŞLADI ÜSTÜNWE CIKARMAYA YANİ ŞİMDİ O CIKARDIGIM DOSYALARI SİLDİM SONRA BİR DAHA CIKARDIM B SEFERDE HATANIN AYNISINI ilk YAPTIGIMIZDA %100 dOLNCA VERİYORDU ŞİMDİ %50 YE GELİNCE YAPIYOR BİR TÜRLÜ ÖZEMEDİM YAWS
  • Sanal sürücü ile kurmak istediğimde aynı hata bende de çıktı şimdi 64 bit indiriyorum bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.