tamam o zaman şöyşe bişey olmuştur anakart arızalıysa anakartttan gele fazla voltaj hdd nin çipini yakmış olabilir eğer öyleyse cüzi bir paraya çipi değiştiriyorlar bi bilgisayar tamircisine götür ama iyi biyer olsun herkes yapamaz sorunun ne olduğu orda iyice anlaşılır
aynı sorun bendede var hocam. harddisk çalışıyo dönüyo felan ama gözükmüyo. biosda gözüküp gözükmediğine nasıl bakarım mesela
quote:
Orijinalden alıntı: vforfreedom
quote:
Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı
tamam o zaman şöyşe bişey olmuştur anakart arızalıysa anakartttan gele fazla voltaj hdd nin çipini yakmış olabilir eğer öyleyse cüzi bir paraya çipi değiştiriyorlar bi bilgisayar tamircisine götür ama iyi biyer olsun herkes yapamaz sorunun ne olduğu orda iyice anlaşılır
aynı sorun bendede var hocam. harddisk çalışıyo dönüyo felan ama gözükmüyo. biosda gözüküp gözükmediğine nasıl bakarım mesela
eğer hdd yi dinamik hale getirmişseniz ki bu genelde yanlışlıkla olur fazla meraktan ... hdd biosta gözükür ancak format atamazsınız yapacağınız tek şey hdd yi başka bir pc ye takıp ordan tekrar temel hale getirmenizdir
beyler asus g74sx notebok war fakat bir türlü format atamadım. bütün alternatifleri yapmama rağmen kur da hdd yi göremiyorum. bios ta ide ahci olarak denedim hdd yi xp de formatladım ama kurulu win 7 de çalışıyorken bile kurda görmüyordu. yardımcı olabilirmisiniz acil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme