Bildirim
windows 7 Load Driver Hatası
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim açtığım "Windows 7 SATA disk problemi" adlı konuda çözümü paylaştım.Oradan gereken dosyayı indirebilirsiniz. -
bu verdigin programı Virtual Pc nasıl gorecek?
birde Virtual pc de hdd sata olacak değil ide olarak gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabrax789 -- 31 Ekim 2009; 15:58:06 > -
Bu verilen programı bios dan boot ederek denedim hiç biri çalışmadı
Not:anakart gigabyte -
Hocam benim sorunum Asus ileydi Gigabyte çalışır mı çalışmaz mı bilemiyorum fakat tam HDD seçeceğin bölümde göremiyorsan bir USB belleğe programı at dene.Bende bu yöntemle gözüktü HDD. -
Hocam birde virtualBox ile kurmayı dene özellikleri daha iyi ve stable -
aynı sorun bende de var....arkadaş demiş ki win7 cd sini çıkart ana kart cd sini tak ordan rapid i seç karşık dene elbet bulur eksik dosyayı yükler diyor peki işe yarar mı ?
acap win 7 cd si bozuk mu benim veya eksik dosyalar mı var..bilen varsa mesaj atsın...bilgisayarı formatladım şuan çalıştıramıyorum..xp ye dönmek istemiyorum...sniper elite v2 oyunu yükledim win7 de çalışmıyormuş..xp ye de dönemem.....bir üsür oyun xp de çaışmıyor...allahın belasını firmaları nı kınıyorum ...yardım edin bana...
şuan aynı şekilde yükleyemiyorum....load driver hatası veriyor..
aslında bnim kaatimce harddiskimi tanmıyor ...böyle bir hata nası loluyor anlamıyorum...xp de yüklerken otomatik yüklüyor..win7 güya daha gelişmiş yükelemiyor....çok salakça birşey...
oyun satıcam diye xp gib süper bir işletim sistemini demode görüp win7 yi sattırmak için uğraşan firmalara küfür ediyorum oyun oynarken...ulan ikidebir işletim sistemi mi değişir devlet maaş vermiyor doğru düzgün paramız yok bide adam zevkimizi bozuyor...evde insna napabilir soruyorum...herşey ateş pahalısı 30 yaşımıza geldik şu alemde kız arkdaşımız olmadı bari bilgisayarım doğru çalışsanda hiç değilse iyi vakit gerçirem...bilgisyarımı karım gibi görüyorum ....allah ın belası düzeni kim uydurduysa hep burjuvaılara yaraıyor...siz kız dürtün yiyin içinn nasıl olsa kardalar....
allah biliyor ya bu gibi şerefsizlere hakkım helal etmiyorum.....bir türlü yaşayamadık allah sonumuzu hayır eylesin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsoist -- 5 Eylül 2012; 14:14:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X