Şimdi Ara

Windows 7 masaüstü uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows 7 kullanıyorum ama normal goruntusunden sıkıldım. masaustumde yenı uygulamalar arıyorum ama bı turlu bulamadım xp ve vıstanın karsıma cok cıkmı ama wın7 hıc cıkmadı. lınkını felan bulan arkadas paylasabılırmı...

• nasıl yani tema skin başlat değiştirme sistem iconları değiştirme açılış ekranı vb eğer bunlarsa forumda bunlarla ilgili konular mevcut genede bariz aradığın ve bulamadığın birşey varsa söyle yardım edelim
  • aynen bende istiyorum arkadaşlar öyle birşey istiyorum kople herşey klasorlerin tipi felan hepsi değişsin xp nin çok vardı win7 nin bende bulamadım varsa link atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pain*

nasıl yani tema skin başlat değiştirme sistem iconları değiştirme açılış ekranı vb eğer bunlarsa forumda bunlarla ilgili konular mevcut genede bariz aradığın ve bulamadığın birşey varsa söyle yardım edelim

sistem ikonları değiştirme kardeş var demişsin acaba link atar mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pansahin

quote:

nasıl yani tema skin başlat değiştirme sistem iconları değiştirme açılış ekranı vb eğer bunlarsa forumda bunlarla ilgili konular mevcut genede bariz aradığın ve bulamadığın birşey varsa söyle yardım edelim

http://forum.donanimhaber.com/m_59118493/tm.htm buyur bu konu aşağı doğru in pcmin halini koydum bu konudan yola çıkarak yaptım

• quote:

Bunların renklerini nasıl değiştirebilirim

Windows 7 masaüstü uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Deep -- 9 Temmuz 2012; 4:26:47 >

• 7 Pinned Items Icon ChangeR adı buydu yanlış hatırlamıyorsam çok kolay değiştirebilirsin soldan 3ünü ve not defteri için bu diğeri içinde resource hacker programı mevcut neden 4ü 7 pinned digeri o program diye sorarsan hepsini resource ile de yapabilirsin ama o biraz karışık verdiğim konuda resource kullanımı mevcut sadece google chrome için ugraşsan pek zorlanmazssın deviantartdan istediğin iconlara ulaşabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_59118493/tm.htm buyur bu konu aşağı doğru in pcmin halini koydum bu konudan yola çıkarak yaptım

teşekkür ederim :)

• - Objectdock
    - Rocketdock
    - Rainmeter
    - Gadgets

Bildiğim bir kaç uygulama.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş verdiğin link için tşkler.bunu yapabilmek için bir program indirmek gerekli anladığım kadarıyla. o programında indireceğim yerin linkini verirsen sevinirim. simdiden tskler kardesim..

http://www.becu.tr.gg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.