Şimdi Ara

Windows 7 mi? Windows 10 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Windows 7 demiştim ama birde şuna bakın:

*Sadece internete girip çıkanlar için Windows 7 daha kullanışlı olacaktır.Ama burada böyle yazmak daha doğru olur.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bana göre:
    Ben bir geliştirici olduğumdan dolayı Windows 7 kullanıyorum.
    Windows 10 kullandım,bana ağır ve karmaşık geldi.Sıkıcıydı.Siz gerçekten istiyorsanız Windows 10 a geçmeyi bir deneyin.
    Ama bana göre Windows 7 her işinize yarar hatta artar bile.Mantık şu ki her yeni Windows sürümü altyapısını çökeltip gidiyor.
    Grafiğe yoğunlaşıyor.Bir yerde duymuormuştum ABD Ordusu hala Windows XP Kullanıyormuş.Çünkü Windows XP altyapısı (veritabanı,sistemi) en güçlü olan işletim sistemidir.
    Bunları göz önünde bulundurarak kullanıcağınız işletim sistemini siz seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackapp -- 19 Şubat 2016; 20:18:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 7 güzel ama ram yönetimi konusunda windows 10 gerisinde. Tarayıcıda araştırma yaparken birden fazla sekme açıyorum ve windows 7 tıkanırken windows 10 daha uzun süre sonra tıkanıyor. Geriden gelmek her zaman daha iyidir. Her şey yerine oturmuş olmasının avantajıda var ve buda rahatlık getiriyor. Sistemi iyi olan windows 10 kursun gerisi çok önemli değil. SSD olanlar kesinlikle windows 10 kurmalı o zaman verim daha fazla alınıyor. Windows 7 SSD çok verim veremiyor. HDD göre verim artırıyor ama tabi ki windows 10 kadar değil.
  • Win7 ağırdır yaramaz win8 kur cökmez etmez yavaşlamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Oyuncu ise windows 10 çünkü directx avantajin var. Oyunla isim olmaz diyorsan windows 7 tabiki.
    directx 12 ile 11 arasındaki fark yozgat ile çankırı arasındaki fark kadar. hiç bi avantajı yok, performans avantajı olacak dediler o da tırt çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.