Şimdi Ara

Windows 7 Orjinal Anahtar Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 yıl kadar önce yurtdışından sadece anahtar almıştım.Problemsiz kullanmaktaydım.

Tüm pc yi yeniledikten sonra ürün anahtarını girdiğim de uygun olmadığını söyledi durdu...Bildiğin kadarıyla Anakart a göre hareket ediyormuş.Malum anakartta değişti...

Bu soruna bir çözüm var mıdır acaba?

• aldığınız acaba oem windows muydu? Öyle ise belli donanım değişikliklerine izin veriyor.

Microsoftla temasa geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

aldığınız acaba oem windows muydu? Öyle ise belli donanım değişikliklerine izin veriyor.

Microsoftla temasa geçin.

oem di sanırım...Telefon la aktifleştirmeyi denedim fakat sonuç olumsuz oldu.
  • Aynı şey benim başıma geldi. Güncelleştirmelri yapmadan yaptıktan sonra active x varken yokken bi dünya varyasyon denedim. En son bugün format attıktan sonra sp1 daha önce download etmiştim o şekilde kurdum aktivasyonu bi deneyim dedim baktım oldu. Naptım tam olarak bilmiyorum ama bende orjinal keyimi kullanamıodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Aynı şey benim başıma geldi. Güncelleştirmelri yapmadan yaptıktan sonra active x varken yokken bi dünya varyasyon denedim. En son bugün format attıktan sonra sp1 daha önce download etmiştim o şekilde kurdum aktivasyonu bi deneyim dedim baktım oldu. Naptım tam olarak bilmiyorum ama bende orjinal keyimi kullanamıodum.

SP1 i önceden yükleyip mi denedin?Sen de mi anakartı değiştirdikten sonra bu durumla karşılaştın?

Orjinal keyimiz var kullanamıyoruz olaya bak =) İlaçta kullanmak istemiyorum...
  • Hayır ben daha önce masaüstünde kullanıodum, sattım laptop aldım win7hb kullanıodum bi ara deneyim dedim baktım oldu. yani 2 ay kadar o anahtarı kullanmamıştım. Daha sonra geçen format sonrası bi denedim bu bilgisayar için bu anahtarı kullanamazsınız diyor. Daha sonra sp1den kaynaklandığını düşünürken güncelleştirme ayrıca geniue app. denedim yine kar etmedi. Artık tam ....... ile etkinleştirecekken (sp1 download edip sonradan kendim kurmuştum) anahtarı denedim oldu. Çok enteresan bi durum tam olarak sorunu anlayamadığım için kesin birşey söylemek istemiyorum ama sp1 öncesi sp1 sonrası güncelleştirmeler falan bi dünya kombinasyon yaptım olmuyodu bu defa kabul etti anahtarı. Herkes anakart değişince falan key olmuyor diyor ancak ben komple sistemi değiştirdim yine olmuştu şifre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakmor

Hayır ben daha önce masaüstünde kullanıodum, sattım laptop aldım win7hb kullanıodum bi ara deneyim dedim baktım oldu. yani 2 ay kadar o anahtarı kullanmamıştım. Daha sonra geçen format sonrası bi denedim bu bilgisayar için bu anahtarı kullanamazsınız diyor. Daha sonra sp1den kaynaklandığını düşünürken güncelleştirme ayrıca geniue app. denedim yine kar etmedi. Artık tam ....... ile etkinleştirecekken (sp1 download edip sonradan kendim kurmuştum) anahtarı denedim oldu. Çok enteresan bi durum tam olarak sorunu anlayamadığım için kesin birşey söylemek istemiyorum ama sp1 öncesi sp1 sonrası güncelleştirmeler falan bi dünya kombinasyon yaptım olmuyodu bu defa kabul etti anahtarı. Herkes anakart değişince falan key olmuyor diyor ancak ben komple sistemi değiştirdim yine olmuştu şifre...

Bende 1 senedir kullanmıyorum...Bir ara SP1 li yükleyip deniyeceğim...Uğraştığımız şeylere bak....

• Telefonla aktifleştirme başarısız olduğunda müşteri temsilcisi ile görüşmediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Telefonla aktifleştirme başarısız olduğunda müşteri temsilcisi ile görüşmediniz mi?

Hayır görüşmedim..Olmazsa bir daha denediğimde görüşeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiwaxiaa

quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Telefonla aktifleştirme başarısız olduğunda müşteri temsilcisi ile görüşmediniz mi?

Hayır görüşmedim..Olmazsa bir daha denediğimde görüşeceğim...

zaten sizi direk müşteri temsilcisine bağlaması gerekirdi. Neyse bir daha ararsınız
  • Konu bir nevi hortladı ama etkinleşmez. Bilgisayarınızdan 3 parça değiştiği takdirde Windows oem lisansı iptal olur. Böyle durumlarla karşılaşmamak için Box olarak satın almanız gerekmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.