Şimdi Ara

WİNDOWS 7 OYUNLAR HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows 7 yükledim ama keşke yüklemez olaydım diyorum..

MW2 dışında bütün oyunlar işletim sistemi hatası veriyor.

http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/

sitesinden yaptığım bütün analizler sonucu işletim sistemi fail diyor.

Windows 7 de oyun oynayamıyor muyuz ?

Mesela Empire Total War Wanted weapons ne bilim crysis falan hiçbiri tessten geçemiyor

Yardımcı olursanız sevinirim.

Syg.

• Ben daha çalışmayanını göremedim. Yönetici olarak çalıştırıyorum bazılarını.
  • Tabiiki oynayabiliyoruz.Şahsen cod 2 ,pes 2010 cod 6 ,ve hatta generally gibi fi tarihinde kalma bir oyunu bile rahatlıkla
    oynadım. Sorun senin sistemindedir.
  • Bende oynuyorum 60 tane fln oyun denemişimdir en fazla 2 sinde sorun çıkartmıştır ( onuda bilmiyorum belki :) )
  • oyunları yeniden yükledin mi? d de oluyor genelde oyunlar bazı oyunları formattan sonra yeniden yüklemek gerekiyor

bende win7 kullanıyorum ve oyun arşivim geniştir şimdiye kadar açmadığı oyun olmadı
  • ben kurup denemedim hiçbirini

system den baktırıyorum çalıştırmaz diyor..

Tabi kurmadan yorum yapıyorum kurunca demekki sorun çıkartmıyor di mi arkadaşlar ?
  • Şuana kadar Win7 64 bit ile hiçbir oyunda sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

ben kurup denemedim hiçbirini

system den baktırıyorum çalıştırmaz diyor..

Tabi kurmadan yorum yapıyorum kurunca demekki sorun çıkartmıyor di mi arkadaşlar ?

Senin mantığını yiyim yani.Her oyun çalışıyo.Saçma salak sitelere giripte saçma sapan yorum yapmayın.Windows 7'yide kötülemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Şuana kadar Win7 64 bit ile hiçbir oyunda sorun yaşamadım.

Aynen Windows 7 Professional 64 bit kullanıyorum, Vista'dan bir farkı yok oyun çalıştırma konusunda..
  • Windows 7 resmen çıkmadan önce piyasaya sürülmüş oyunlar, işletim sistemi gereksinimlerini Windows Vista ve öncesine göre yazıyor.
    İlgili sitedeki bilgiler de bu gereksinimlere göre hazırlandığından, o tür bir durum oluşabiliyor.

Windows 7, eski yeni pek çok uygulamayla uyumlu bir sistem (bu konuda Vista'dan farksız denebilir, sanıyorum). İlgili oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 7 Aralık 2009; 12:14:22 >
  • windows 7 64 bit kullanıyorum. şimdiye kadar bir sorun olmadı oyunlarda. diablo 2'yi bile hala oynuyorum. bazı oyunlarda uyumluluk modunu xp veya vista yapıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

windows 7 64 bit kullanıyorum. şimdiye kadar bir sorun olmadı oyunlarda. diablo 2'yi bile hala oynuyorum. bazı oyunlarda uyumluluk modunu xp veya vista yapıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Adam daha oyun bile yüklememişki ne modundan bahsediyosun dostum. kıytırık sitelerle yaptığı testle gelip buraya yorum yapıyo dalga geçiyo resmen.
    Nerden çıkardılarsa bu saçma siteleri!
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1337-Killa

quote:

Orijinalden alıntı: D e v r i m

windows 7 64 bit kullanıyorum. şimdiye kadar bir sorun olmadı oyunlarda. diablo 2'yi bile hala oynuyorum. bazı oyunlarda uyumluluk modunu xp veya vista yapıp yönetici olarak çalıştırmayı dene.

Adam daha oyun bile yüklememişki ne modundan bahsediyosun dostum. kıytırık sitelerle yaptığı testle gelip buraya yorum yapıyo dalga geçiyo resmen.
    Nerden çıkardılarsa bu saçma siteleri!

sakin ol dostum, okuyunca anlar bi sorun olmadığını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.