Bildirim
Windows 7 PC mi XP ye Çevirmek İstiyorum (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-asagi-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
arkadaşlar bazıları xp bazıları win7 iyi diyor xp call of duty mw2 black ops ve çıkacak olanları (mw3) falan çalıştırırmı ?? 4 gb ramim var yani şu an çalışıyor bu oyunlar xp çalıştırırmı ? siz ne derseniz ona göre yapıcam... xpmi win7mi -
Bence sen 7den vaz geçme pro ya da ultimate oyunlarda daha iyi. -
windows 7 bilgisayarımı windows xp ye çevirmek istiyorum fakat mavi ekran hatası alıyorum.Büyük ihtimal Harddisk ten dolayı yapıyor.Çözümü varmıdır?Varsa nasıldır bilen biri var mı? Teşekkürler -
beyler usb bellekten 7yi xp ye çevirsek d silinir mi? -
beyler banada bir yardim eli lazim bu konuda laptop 4 senedir alt+f10 fabrika ayarlarına dön sistemiyle format atıyorum ama saglam bir format yapip pc yi xp ye cevirme merakim var.yardimci olan olursa sevinirim iyi forumlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
xp ye microsoftun desteği kesmesiyle hepten güvensiz bir sistem yüklemiş olursun sürekli format atmak zorunda kalmamak için xpye geçme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X