Şimdi Ara

Windows 7 Service Pack 1 Sonrası yavaş açılma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarım donanımsal özellikleri şu şekilde,
    Anakart: ASUS M4A89GTD-PRO
    İşlemci: AMD Phenom X4 955 BE
    Ram: Geil Enchance Corsa 8GB(4x2) 1600 Mhz DDR3
    HD: WD Caviar Black 500 GB
    Ekran Kart: Sapphire HD6950 1 GB 256Bit GDDR5 16X

Windows 7 Service Pack 1 kullanıyorum, Service Pack'i yükleyene kadar sorun yoktu ancak service pack yüklendikten sonra bilgisayarın ilk açılma süresi çok yavaşladı(hoşgeldiniz ekranından sonra masaüstünün yüklenmesi falan), çözüm olarak bilgisayarı her zaman bekleme moduna alıyorum bu sefer tabi ki hızlı bir biçimde açılıyor ancak internete bağlanmak için yine uzun süre beklemem gerekiyor (yaklaşık 2 dk kadar), belirli bir süre geçene kadar Chrome veya İE internet bağlantısı yok hatası veriyor.

Başlangıçta çalışan programalar: Nod32, Deamon Tools, Teamviewer, Logitech Touch Mouse, Dropbox, ViewPower(Tunçmatik UPS'in programı).

Sizce yavaş açılma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir, Service Pack 1 bilgisayarı yavaşlatmış olabilir mi? Daha önce Service Pack yüklendikten sonra bilgisayarın yavaşladığını duydunuz mu? Ya da bunun nedeniyle ilgili tahminde bulunabilen ve yardım edebilecek olan var mı?

• gücel ayrıca windows şu şekilde bir sorun bildiriyor:

Windows
    Sorun: Video hardware error
    Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    WD-20120126-2018.dmp
    sysdata.xml
    WERInternalMetadata.xml
    Bu dosyaların geçici kopyasını görüntüle
    Uyarı: Soruna bir virüs veya başka bir güvenlik tehdidi neden olduysa, dosyaların bir kopyasının açılması bilgisayarınıza zarar verebilir.
  • service pack 1 entegreli hatta son güncellemeler entegreli bir iso dosyasıyla bu sorunu aşabilirsiniz. Update yoluyla yükseltilen win 7 sp1 lerde aynı sorun donanım ne olursa olsun var. Bir nebze gidermek için hdd bakımı disk birleştirme felan yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.