Şimdi Ara

Windows 7 Service Pack 1 Yüklenmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Casper Laptop'umda Windows 7 Home Basic x64 Lisanslı sürümünü kullanıyorum. Daha önceden ücretsiz Windows 10 Home sürümüne yükseltmiştim. Fakat bazı sorunlardan dolayı format dvd'imle Windows 7'a geri döndüm. Windows Update,tüm güncelleştirmeleri yükledi fakat Windows 7 için Service Pack 1'i yüklemedi. Manuel olarak yüklemeye çalıştım,kurulum dosyasını Microsoft'un sitesinden indirdim fakat yine başarısız oldu. Güncelleştirmeler otomatik olarak açık iken her bilgisayarı kapattığımda "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılıyor" diyor. Bilgisayarı açtığımda ise Windows güncelleştirmeleri yapılandırılırken %99'da "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı" diyor. Bilgisayar özelliklerinde Windows 7 Service Pack 1 olarak yazıyor fakat yüklü güncelleştirmelere baktığımda yüklü gözükmüyor. Her şeyi denedim fakat hiç bir şey değişmedi. Format atmadan düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Edit: Format atarak sorunu çözdüm yardım edenlere teşekkürler. Konu Kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvires -- 20 Şubat 2016; 15:30:43 >

• up
  • Benim başıma da gelmişti. Windows un loglaması ile alakalı bi sorun. Aslında yükleniyor ama loglara geçmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki şuan ne yapmalıyım ? Formata gerek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suvires -- 17 Şubat 2016; 18:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suvires kullanıcısına yanıt
    Başkaca bi sorun yoksa gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.