Selamlar arkadaşlar. sorunlara direk girmeden önce belirteyim, forumları araştırdım ve bana uygun cevaplar bulamadım. bunun sebebi artık sorunların beni çileden çıkarmış olmasıdır bu yüzden çok fazla aramadım. sorunları şöyle sıralayayım ki, kendisinde de aynı sorunları olanlar sadece rakamı yazsınlar karışıklık olmasın 1- Realtek HD Audio driver sorunsalı. Arkadaşlar 3 tane yerden 3 FARKLI(evet aynılarını bu belki düzgündür diye indirdim onları saymıyorum bile) driver indirip kurdum. Realtek sitesinden uygun olan, asus (laptopumun markası) sitesinden uygun olan, ve bu sorun hakkında 3 gündür bakındığım forumlardan birinin vermiş olduğu Codec linki. sorunum şu; cızırtılı ses çıkıyor. katlanılacak bir durumu da yok açıkçası, windows 7 yüklendikten sonra algılayıp kendi kurduğu driver bir süre düzgün çalışıyor, sonra o da cızırtı ve kaymaya başlıyor. oyun oynarken... driverı indirip sürücü güncelleştir> disketi var denedim ama asusun sitesinden indirdiğim driverın içinde toshiba driverları bile var sağolsun denemedim o yüzden hepsini. yahu bir de arkadaşlar bir driver 30 mb mı olur ya. niye .inf vermiyolar anlamadım gitti istemiyorum program filan sonra yavaş başlıyor diye onları silmeye uğraşıyoruz. ekran kartının bir driverı var 106 mb. eğer bildiğiniz şöyle çalışan bir .inf indirilebilir site varsa çok iyi olur. 2- takılma sorunsalı; msn, oyunlar, internet siteleri, media player, arkadaşlar bütün driverlar yüklüyken (evet windows 7 ye format atmadan önce bozuk bozuk kullanıyordum düzelticem diye) takılıyor bilgisayar sonra düzeliyor, takılıyor, vista bile daha iyiydi. bunlara sorunsal diyorum çünkü XP yüklemeye çok yaklaştım onu yükleyince bunlar geride kalacak. şimdiden herkese teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme