Şimdi Ara

Windows 7 Starter mı ? Windows 7 Ultimate mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
32.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

netbookta görsellikten kastın duvar kağıdıysa starter da da değiştirebiliyorsun zaten, ama aero falan dersen hiç bitmeyen fan sesine ve nerdeyse yarı yarıya düşen batarya gücüne katlanmak zorundasın, tabi bir de zaten kısıtlı gücü olan netbookların aero açıkken oluşturduğu performans düşüklüğü de var, sonuçta kendin denemeden tatmin olamazsın, xp zaten kurma xp kesinlikle windows 7 den yavaş kalıyor

Hocam anlamadan bilmeden insanları yanlış yönlendirme. Mesajlarını editle lütfen.

windows 7 nin her sürümünü betaları çıktığından beri senin o kullandığın samsung da dahil farklı 8 model olmak üzere en az 20 netbooka kurdum (normal pc ve notebookları saymıyorum), hepsinin işlemci kullanımı pil sürelerini üşenmedim test ettim hem windows 7 sürümleri arasında hem de xp ile farklarını, emin ol senin ne kadar birşeyden anladığın yoksa ben o kadar biliyorum bu netbooklarda windows 7 nasıl olur

hadi ben anlamıyorum, hiç mi oturup araştırmazsın nette tonla test var karşılaştırma var, her yerde bas bas bağırıyorlar aero işlemcinin anasını ağlatıyor pil dayanmıyor diye, bunu da mı göremedin? 20 kere hangisi olur nasıl kurarım diye sorana kadar bir zahmet yarım saat sürmeyen kurulumu yapsaydın da kendin görseydin nasıl oluyor

ha bilmediğimi iddia ettiğin şey duvar kağıdı değiştirmekse yaz google a windows 7 starter duvar kağıdı değiştirmek diye görürsün değiştiriliyor mu değiştirilmiyor mu...

bu yüzden insanları bilmeden yanlış yönlendirmem ben sen hiç dert etme

Batarya yarı yarıya düşer diyorsun 15 dakika fark etti.

Ayrıca bilgisayar mühendisi tanıdığım var Türkiye'de ünlü. Fazla konuşma istersen. O mu bilicek senmi ? UZATMA FAZLAA

• Madem çok ünlü bilgisayar mühendisi tanıdığın var, o zaman ne diye konu açıp soru soruyorsun derler adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Madem çok ünlü bilgisayar mühendisi tanıdığın var, o zaman ne diye konu açıp soru soruyorsun derler adama.

illa görsellik istiyosan tema yükle arkadaşım.niye boşuna aleti kastırasın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

netbookta görsellikten kastın duvar kağıdıysa starter da da değiştirebiliyorsun zaten, ama aero falan dersen hiç bitmeyen fan sesine ve nerdeyse yarı yarıya düşen batarya gücüne katlanmak zorundasın, tabi bir de zaten kısıtlı gücü olan netbookların aero açıkken oluşturduğu performans düşüklüğü de var, sonuçta kendin denemeden tatmin olamazsın, xp zaten kurma xp kesinlikle windows 7 den yavaş kalıyor

Hocam anlamadan bilmeden insanları yanlış yönlendirme. Mesajlarını editle lütfen.

windows 7 nin her sürümünü betaları çıktığından beri senin o kullandığın samsung da dahil farklı 8 model olmak üzere en az 20 netbooka kurdum (normal pc ve notebookları saymıyorum), hepsinin işlemci kullanımı pil sürelerini üşenmedim test ettim hem windows 7 sürümleri arasında hem de xp ile farklarını, emin ol senin ne kadar birşeyden anladığın yoksa ben o kadar biliyorum bu netbooklarda windows 7 nasıl olur

hadi ben anlamıyorum, hiç mi oturup araştırmazsın nette tonla test var karşılaştırma var, her yerde bas bas bağırıyorlar aero işlemcinin anasını ağlatıyor pil dayanmıyor diye, bunu da mı göremedin? 20 kere hangisi olur nasıl kurarım diye sorana kadar bir zahmet yarım saat sürmeyen kurulumu yapsaydın da kendin görseydin nasıl oluyor

ha bilmediğimi iddia ettiğin şey duvar kağıdı değiştirmekse yaz google a windows 7 starter duvar kağıdı değiştirmek diye görürsün değiştiriliyor mu değiştirilmiyor mu...

bu yüzden insanları bilmeden yanlış yönlendirmem ben sen hiç dert etme

Batarya yarı yarıya düşer diyorsun 15 dakika fark etti.

Ayrıca bilgisayar mühendisi tanıdığım var Türkiye'de ünlü. Fazla konuşma istersen. O mu bilicek senmi ? UZATMA FAZLAA

bak yukarıda da cevabı da almışsın da aero açıkken o pil süresi yarı yarıya düşer arkadaşım düşer, senin o aeronun ne olduğundan haberin olduğunu da sanmıyorum, elinde internet var araştır bakalım netbook pil performansını arttırmak için neler yapılabilir ilk söylenen ne..

aero açıkken o işlemci kullanımı hiçbir zaman yüzde 20 nin altına inmez, ram kullanımı aynı şekilde yüksek olur, o işlemci gücü de havadan çekmez ne yazıkki bataryadan çeker, bu yüzden de pil süresi hissedilir derecede düşer, düşüyor da, hala birşeyden haberin olmadan artistlik yapıyorsun olay bu

ayrıca benim de Türkiye nin en iyi üniversitelerinden mezun binlerce dolarlık programlar yazan bilgisayar mühendisi arkadaşlarım var, hala xp kullanıyorlar çoğu format atmaktan bile bihaber getirip bana bırakıyorlar bilgisayarlarını, adamların işi oturup her bilgisayara windows ları kurup test etmek değil, hem bak ben sana beni dinle demiyorum elinde internet var araştır araştır, google a yaz testler sonuçlar veriler çıkıyor

• Win 7 pil omru olarak xp den daha iyi laptop pille calısırken aero kapansın ekran parlaklıgı düssün kullanılmayan usb yuvalarına voltaj verilmesin parmak izi okuyucusuna voltaj verilmesin harici mause kullanılıyorsa touch pad e voltaj verilmesin gibi ayarlar yapabilirsin xp den kat kat daha iyi olur.

Tabi bu dediğim ayarlar xpye ayrı bir program yüklenerekte yapılabiliyor ama win 7 deki kadar uyumlu calısmıyor

o laptop a home premium iyi gider.
    xp veya win 7 home premium ikisindede aynı prerformansı alırsın asagı yukarı oyun oynuyorsan iş degisir xp kur rahat rahat oyna
  • Biraz hort olcak ama benim netbookda n450 2gb ram ben ne kurmalıyım beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Biraz hort olcak ama benim netbookda n450 2gb ram ben ne kurmalıyım beyler?

Ultimate kur 3 aydır kullanıyorum aynı netbookda hatta benim 1gb hiç bir kasma donma vs olmuyor.
  • arkadaşlar grundig netbook kullanıyorum çokta hoşuma gidiyor yanlız win 7 strater olması biraz canımı sıkmıştı ama biraz önce bi windows gücelleme yaptım , bu güncellemeyi yapmadan önce sanki 2002 yılında laptop kullanıyo gibi hissediyodum kendimi çok yavaştı ama şuan gayet güzel ve seri pc özellikleri

2 gb ram
    160 gb hdd
    512 mb ekran kartı

asıl soru sizce daha sonra böle bi sorun başıma gelirmi donma veya yavaş çalışma gelirsede ne yapmam lazım var mı bi fikri ve zikri olan
  • ultimate kurup aero gibi görsel özellikleri kapasak olmaz mı? performans açısından hangisi daha iyi ? buradaki internet kafeler hep ultimate kullanıyor görsel özellikler kapalı sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggie Boogie

Biraz hort olcak ama benim netbookda n450 2gb ram ben ne kurmalıyım beyler?

Eger beta program kurmaktan zevk aliyorsaniz; ugrasiyorsaniz Windows 8 kurun bence.
  • windows 8 bug dolu
    edit: hem ne alaka? performansla ilgili bir yazı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 14 Mart 2012; 20:54:06 >
  • ben starter ile altimate arasındaki fark anamadım hala
  • her kafadan bir ses çıkmış.ben mesela sadece nete giricem ve notebook performansı iyi olsun.sizce hangisi xp mi win7 startsrmi home basicmi ?

işlemci c60 vision çift çekirdek 1.0 turbo
    ram 2 gb 1333
    1 gb ekran kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim pc 2 gb ddr üç ama ekran kartı O/B windos7 starter yüklü ben windows7 ultimate 32 bit yapmak istiorum sizce bana yardım edin
  • arkafaşlar bemim pc özellileri 2 gb ddr3 bellek ama O/B ekran kartı ve starter yüklü ultimate32 bitlik yüklesem iyi olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralmage461

arkafaşlar bemim pc özellileri 2 gb ddr3 bellek ama O/B ekran kartı ve starter yüklü ultimate32 bitlik yüklesem iyi olurmu

ekran kartı ve işlemci düşük değilse olur.2 gb ramden aşağı olmaması gerekir ki sende mevcut zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama ekran karım O/B
    işlemci
    Intel Pentium E6500
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sftnp -- 20 Haziran 2020; 19:12:31 >
  • ama starter oyuın için biraz sorunlu.....
  • benim windows 7 starter ekran alıntı aracı sistemimde yok neden acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.