Şimdi Ara

Windows 7 Tutarsızca Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, iyi bir donanımcı olduğumu düşünürken tamamen tıkandığım bir problem oldu, belki bilen çıkar dedim.

Windows 7 Prof. 32bit bir sistem yaptım ve son güncellemeleri yükledim, üzerine ise orjinal olmayan sürümü orjinal gösteren piyasadaki ünlü programı kullandım.

Ardından Nod32 6.0'ı yükledim, bilgisayar oyundayken hiçbir şekilde donmuyor, ancak word,excel ve en çok herhangi bir tarayıcı da bilgisayar hiçbir işlem yapmaksızın donuyor.Süresi değişken olarak.

Bir de ghost'unu aldığım ancak son güncellemesi 6 ay önce olan bir sistemim vardı.Bu sistemde herhangi bir sorun yok. Daha sonra bu sistemi aldım ve üzerine güncellemeleri yaptım ve tabi nod32 6.0'ı yükledim. Aynı şekilde bunda da donmalar oldu. Henüz nod32'yi silip test edemedim sorun bundan kaynaklı mı diye?

Kafamı karıştırsan soru oyunlarda hiçbir şekilde donmaması bilgisayarın.

Ve son güncelleme ile yapılan orjinale çevirme programındaki bir çakışma mı oluyor?

Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

(Bilgisayarın donması, mouse cross'u sadece hareket ediyor, klavye ve mouse tuşları çalışmıyor.)

• Temiz yerlerden indir.Yazılımsal hatadır muhtemelen.Başka bir yerden indirip tekrar yükle windows'u.
  • bence fazla zorlama bi bilgisayarcıdan format attır bende en temizlerinden yapmaya çalıştım ama windowsu orjinal gösteren çoğu programda turuva vs gibi şeyler çıkıyo
  • Probleminiz yazılımsal da donanımsal da olabilir.Öncelikle yazılımdan olmadığına emin olmak gerek.Farklı Windows sürümleri ve isoları deneyerek format atın.Sorun devam ederse tavsiye vermeye devam ederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sistem ile ikinci sistem aynı orijinal cd üzerinden yapıldı. Yani Windows sürümü ikisinde de aynı. Ancak tekrar ediyorum, ikinci sisteme güncelleştirme ve eset 6.0 yükledikten sonra o da birinci sistem gibi donmaya başladı.Bunu gözardı etmeyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.