Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate mu online sorunu yardım edilebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni seasonlarda sıkıntı yaşamıyordum genelde fakat diğer sezonlar sıkıntı yaratıyor start tıklıyorum oyuna girer gibi oluyor siyah ekran geliyor ama girmiyor normal mainden deniyorum yine aynı şekil oluyor farketmiyor.Yardım edilebilirse sevinirim...

• Ekran kartı güncellemenizi tavsiye ederim hocam.
  • Format felan mı attın, windows güncelleştirmeleriyle ilgili olabilir, ama olmayadabilir. Orjinalse bi güncelleştirmelere bak deilse boşver...
  • Sağolun ilgilendiğiniz için anlaşılan forumda çözüm yok en güzeli xp kurmak...:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 20 Mart 2013; 20:04:50 >
  • Oyunun main i Windows dep e ekle
    eklemeyi bilmiyorsan google a windows Dep ekleme yaz resimli anlatımı vardır %90 çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [RA]Silici

Sağolun ilgilendiğiniz için anlaşılan forumda çözüm yok en güzeli xp kurmak...:=)

Windows7 de bazi programlar bazi kucuk ayarlarla calisa bilir.Windows7 home premium 64 bit kullaniyorum oynayamadigim muonline uyumlu olmadigi server files yok.Bazen bendede kucuk sorunlar oldu ama kucuk ayarlarla hall etdim.Sana tavsiyem sudur maine tikla ozellikler ordan windows paketini degistir ogle dene.Misal windows server 2000se kac tane secenek vasa teker teker dene.Ayni sorunu bu sekilde cozdum
  • Bir de kucuk de olsa bir ihtimal.Oyuna girmiyorsa antihacke takilmis ola bilirsin.Splashden sonra girmiyorsa bu ise yarar.Baslat arama MSconfig butun uygulamalari kapat.Birde antivirusun mu klasorunde virus gibi bir sey buldumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle sağolun arkadaşlar ilgili davrandığınız için virüs falan olayı yok kardeşim bu ara başka problem oldu bu sorundan sonra o yüzden işlemi tamamlayıp dönemedim forma olumlu olumsuz...
  • mumsg.dll'den kaynaklı bir visual sorun olabilir.

google'a

mumsg.dll download yaz ve dllfiles.com dan dll dosyasını indir.
    sonra sisteme at işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.