Şimdi Ara

Windows 7 Ultimate x64 TÜRKÇE Güncellemeler entegreli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tesekkurler faydali bilgi.benim msdn'den indiremedigim dosya 3039 MB diyor simdi bu technet'ten indirdigim dosya 2.96 gb diskte 3.111 gb niye boyle oldu acaba?
  • Microsoft hertürlü ISO indirimine izin veriyor arkadaşın linkine ilave olarak aşağıdaki anlatımdan da faydalanabilirsiniz
    http://www.sordum.net/29871/windows-7-8-110-iso-larini-direkt-microsofttan-indirin/
  • bendede öyle oldu sorun yok yani tüm sürümleri indirip arsiv yap istiyorsan siteyi kapatma ihtimali vat microsoftun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fek57884

bendede öyle oldu sorun yok yani tüm sürümleri indirip arsiv yap istiyorsan siteyi kapatma ihtimali vat microsoftun

sorun yok diyorsan mesele yok.belki msdn dvd kalibi yaptigi icin technet ise direkt iso verdigin icin hafif bir boyut farki olabilir kafaya takmayalim o zaman.kurma ihtimalim olan ne varsa indirecem tesekkurler ilgilendigin icin.

hesapli oem key filan ariyorum arkadaslar hani adamlar korsanin dibine vurmus demeyin temiz Turkce iso bulmak gercekten mesele.
  • Zaten ingilizce olarak siteye girdiginde site acilmiyor de-de olarak girdiginde acilliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.