Şimdi Ara

windows 7 ultimateaçılışta masaüstü pencere yöneticisi çalışmayı durdurdu hata mesajı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar,windows 7 ultimate kullanıcısıyım.(elimde windows7 ultimate sp1 usb de kurulu olarak var.)Son iki aydır pc her açıldığında şu hata iletilerini alıyorum:intel common connectivty framework manager çalışmayı durdurdu.----masaüstü pencere yöneticisi çalışmayı durdurdu.---radeon setting host application çalışmayı durdurdu--ayrıca internet explorer güncellemiyor(ie8)java düzgün çalışmıyor;ancak kesinlikle format atmak istemiyorum ,çünkü 15gb bir online oyunu tekrar yüklemem gerekiyor ayrıca bir çok program ve ayarda kaybolacak Usb deki win7 ultimate i kullanarak bu sorunları çözebilirmiyim? teşekkürler.

• Hata veren programları kaldırmayı deneyin.
  • Gorev Yoneticisi Baslangic sekmesinden acilista baslayan programlari devre disi birakalim.Virus taramasi yapalim yeniden baslatalim.Sonraki asama da ise Disk temizlemeye girelim.Diski temizledikten aonra Disk hatalarini duzelt kismina gecis yapalim.Bilgisayarim C surucusu ozellikler diyerek.Yeniden baslatalaim.Hitman pro adli programin full surumunu google uzerinden edinelim.Programi actiktan sonra scan yapip bulunan girdileri silelim.Daha sonra tekrar yeniden baslatalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yanıtlarınız için teşekkür ederim,ancak acil kullanmam gereken ama hata iletisi verip açılmayan bazı programlar nedeniyle gözümü kararttım ve usb den windows u tekrar yükledim laptop ile araştırarak sürücüleride yükledim şu anda bir sıkıntı görünmüyor,hepinize iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.