Şimdi Ara

Windows 7 Update Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yav deli olacam aylardır bu sorun var bendede çözüm bulan oldu mu acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    kardeş ben her ay gelen güncellemeleri kendimce dvd ye entegre ediyorum yukarıda verdiğin 3125574 bu güncellemeleri toplu olarakmı içeriyor , bakmadan sorayım dedim çünkü bir bulaştınmı baya uğraştırıyor en son 220 küsür güncelleme vardı
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Evet toplu olarak içeriyor. İçerdiği guncellemeri mesajda yazmıştım görmediniz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Evet toplu olarak içeriyor. İçerdiği guncellemeri mesajda yazmıştım görmediniz sanırım.

Hocam iyi hoş demişsiniz ancak o linkler geçen aydı güncel olan updateleri nasıl bulacaz ? belki o güncellemelerden 5-6 tanesini yükledimişsizdir nasıl ayırt edilecek komple paket yüklüyoruz size göre . Windowsun içindeki update ı düzeltmememizin imkanı yokmu ?
    Her ay çıkan güncellemeleri tek tek kontrol edip eski olanları çıkarıyorduk bu toplunolunca nasıl olacak acaba

Bu toplu güncelleme paketi Windows 7 SP1 den sonra yayınlanan tüm güncellemeleri içeriyor. Mayıs ayına yayınlananlar dahil. 100 civarında güncelleme içeriyor gibi gözükse de aslında daha fazla güncellemeyi barındırıyor. Bazı eski güncellemelerin yeni sürümleri yayınlandığı için yeni güncelleme eskisinin yerini alıyor.
  • Dun gece 12 de makinayi acik biraktim ayni anda bisiler indiriodum sabah baktim win update updateleri bulmus demekki fazla sure ole birskmak gerekio

peki her ay bu şekilde toplu güncellememi yayınlanacak
    Her ay yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bir bilgim yok. Bu ay yeni sürümü yayınlanmadı. İlerde daha yeni bir sürümü yayınlanır mı bilmiyorum.
    Son olarak içerisinde ie11 varmı

İçerisinde IE 11 yok onuda ayrıca indirip kurmanız gerekiyor. Sonra en son çıkan güncellenmesini üzerine yükleyeceksiniz.

bunu yapacağına keşke sp2 li iso çıkaraymış
  • merhaba bu ek pakete eklenen yeni bir paket varmı orjinal windows 7 with sp1 iso kalıbından format attım güncellemeler denetleniyorda kalınca Windows6.1-KB3102810-x64 i kurdum daha sonra güncellemeleri buldu 218 tane güncelleme kurdu sonra varmı başka güncelleme diye kontrol ettim yine güncellemeler denetleniyorda kalıyor. format sonrası sp1 li iso kalıbı için bu yukarıdaki bahsi geçilenden hariç başka birşeye gerek varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.