Şimdi Ara

Windows 7 ve Raid 0 Deneyimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yaklasık 4 aydır kulanıyorum vin 7 ama hic bir sorunla karsılasmadım
  • İlk raid 0 denememi vista 64 bitte denedim :pek performans artışı bulamadım. Daha sonra window 7 64 bit olarak raid 0 kurdum. Performansı şu an çok iyi. daha bir gün oldu bakalım ilerleyen vakitlerde neler olacak. windows 7 kurmadan çnce raid sürücülerini yükleyemiyor. Donanımınız sürücüleri desteklemiyor diyor. İntelinde gigabyte nda sürücülerini denedim. Windows 7 kurulduktan sonra yüklenebiliyor.
  • ben windows 7 de raid 0 sürücülerini yükelyemediğim için yapamıyorum çözemedim çok uğraştım yardım edebileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kohan

ben windows 7 de raid 0 sürücülerini yükelyemediğim için yapamıyorum çözemedim çok uğraştım yardım edebileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Anakartının sitesinde raid driver'ı mevcuttur, önce onları indir, eğer zipli ise extract et, Sistemini win7 ile boot ettikten sonra sürücü ekle den raid sürücüsünü seçerek sisteminin disklerinin tek parça görecektir, tabi hepsinden önce disklerini BIOS'undan raid'e göre configure etmelisin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kohan

ben windows 7 de raid 0 sürücülerini yükelyemediğim için yapamıyorum çözemedim çok uğraştım yardım edebileniniz varsa yardımlarınızı bekliyorum.

windows 7 raidi kendi tanıyor, sürücüye gerek yok.
  • 120 gb Corsair Force 3 serisi ssd kullanıyorum şu anda windows 7 64 bit yüklü dün aynı marka model bir ssd daha aldım raid 0 kuruyorum fakat windows 7 64 bit kuramıyorum. Her şeyi denedim ama sonuç vermedi acaba ssd nin birinde windows yüklü olduğu için sorun çıkartıyor olabilir mi? Şimdi parted magic indiriyorum ssd ye format atıp öyle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak?

Şu şekilde hata veriyor

Windows 7 ve Raid 0 Deneyimlerim
  • BIOS'u ve SSD firmware'ini güncellemek faydalı olabilir. Yine anakartında SATA 2 ve SATA 3 varsa SSD'yi uyumlu olduğu porta tak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogokhan

120 gb Corsair Force 3 serisi ssd kullanıyorum şu anda windows 7 64 bit yüklü dün aynı marka model bir ssd daha aldım raid 0 kuruyorum fakat windows 7 64 bit kuramıyorum. Her şeyi denedim ama sonuç vermedi acaba ssd nin birinde windows yüklü olduğu için sorun çıkartıyor olabilir mi? Şimdi parted magic indiriyorum ssd ye format atıp öyle deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak?

Şu şekilde hata veriyor

Windows 7 ve Raid 0 Deneyimlerim

benim anakartımın (EP35C-DS3R) raid sürücüsü Win 7'de tanımlı değil, bu sorunu gigabyte sitesinden indirdiğim raid driver'ını usb belleğe atıp yukardaki gibi ilgili sürücüden ilgili raid driver2ını seçerek win 7'ye tanıtıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Suvari96
    benim anakartımın (EP35C-DS3R) raid sürücüsü Win 7'de tanımlı değil, bu sorunu gigabyte sitesinden indirdiğim raid driver'ını usb belleğe atıp yukardaki gibi ilgili sürücüden ilgili raid driver2ını seçerek win 7'ye tanıtıyorum...

Suvari96 ilgin için teşekkür ederim. Sorunu bir arkadaşın yardımıyla çözdüm yapmamız gereken sadece bios dan "raid 5 support" u disable yapmak bu kadar basitmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.