Şimdi Ara

Windows 7 Virüs hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen akşam bilgisayarıma virüs bulaştı cmd.exeden bilgisayarı ele geçirdi resmen. Ben program yükle kaldırdan virüsün yüklediği programı kaldırıyorum buna rağmen her açılışta o programları geri yüklüyor. Sileyim restart atayım sildiğim tüm programlar tekrar yükleniyor ve arka planda yenilerini yükelemeye devam ediyor(regcleaner-gohd gibi) format atamam ne yapmam gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BarTenLee

Merhaba arkadaşlar geçen akşam bilgisayarıma virüs bulaştı cmd.exeden bilgisayarı ele geçirdi resmen. Ben program yükle kaldırdan virüsün yüklediği programı kaldırıyorum buna rağmen her açılışta o programları geri yüklüyor. Sileyim restart atayım sildiğim tüm programlar tekrar yükleniyor ve arka planda yenilerini yükelemeye devam ediyor(regcleaner-gohd gibi) format atamam ne yapmam gerekiyor.

Kaspersky rescue disk kullanmanızı tavsiye ederim. Bunun dışında Avira, Eset ve Bitdefender rescue disklerini de beraber kullanırsanız muhtemelen kurtulursunuz. Biraz uzun sürüyor ama muhtemelen tüm virüslerden kurtulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up sıkıntı devam ediyor virüs programları virüs bulamadı
  • SPY ve benzeri birşey bulaşmış olabilir Regedit kayıtları da bozulmuş olabilir.

CClenear combofix gibi birşeyle taratmayı deneyeniz
  • adwcleaner indir ( minicik zehir gibi bir yazılım ) ve tara ( yeniden başlatma isteyecek )sonra
    Malawarebytes antivirus kur tara.
    Hızlı ve kesin çözüm.
  • thermalix T kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok teşekkürler işe yaradı Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 11 yüklerken uyarı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.