merhaba arkadaşlar lütfen bi yardım edin forumun tavsiyelerine güveniyorum benim sorunum windows 7 de araçlarda bütün saat hava durumu gibi araçlar sağlam çalışıyor fakat takvim aracına tıklayınca açılmıyor ve yavaş yavaş bilgisayarımdaki bütün programlar daha doğrusu masaüstü full kiliteniyor onu silmeyi denedim gidip dosyasını da buldum falat o dosyaya bi işlem yapmaya kalktıımda gene aynı sorun oldu forumunuzda araştırdım ama böle bi sorunu olan görmedim yardım edebilecek biri varsa söylesin lütfen
windows 7 home premium
şimdiden teşekkürler
bi şey daha ant,v,rüsler bu aracın dosyasını tararken bilgisayar gene kiltleniyor
disktemizlemede aynı
format atıp temiz kurulum yap veya önce antivirüs programıyla pcyi tam tarama yaotır virüs kapmış olabilir.
format atmak son çözüm diye düşünüyorum antivirüs o dosyaya gelince kilitleniyor tam tarama yapamıyorum bu yüzden konuyu açtım :) saol cevabın için
zaten win7 de masaüstü araçları sıkıntılı ne zamandır :D arada hata veriyorlar kafalarına göre yakın zamanda düzeltirler. bi de bu olay ne zaman olmaya başladıysa ondan önceki bir tarihe sistem geri yüklemeyi deneyebilirsin