Şimdi Ara

Windows 7 yüklenmesi gereken programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptobıma format attım.Windows 7 Home professional yükledim.

Şimdi yüklemem gereken bazı temel programlar mı var ?

NET Framework, Windows Installer gibi..Eğer format atılmış bir bilgisayara önce bunlar yüklenmeliyse söyler misiniz onları yükleyeyim.Pek anlamıyorum çünkü.

Teşekkürler şimdiden

• Visual studio c ++ yazılımlarının 2005 ve 2013 arası tümünü yükle. Netframework 4.5i yükle. Tabi sürücüleri söylemeye gerek yok..

Bunun dışında neye ihtiyacın varsa onunla ilgili programı kur. Mesela iso dosyalarını açmak için daemon tools lite programını kullanabilirsin. Müzik-video-resim formatlarını çevirmek için format factory veya any video converter kullanabilirsin...

Aşağıdaki linkte c++ yazılımlarını mega hesabımdaki bağlantıdan da indirebilirsin. Tümü Microsoft resmi sitesinden indirildi :

https://mega.nz/#!vM8CnLyI!xeBvOYyM27qBP2Yy2WInKGsK3LXy3-MjzC9vB-UIkDE

Bunun da haricinde temizlik programı kur. Ccleaner veya Ashampoo win optimizer programları olabilir. Tabi full Ancak ccleaner free de yeterlidir.
    Bir de pcde neler yapacaksan yaz, program önerileri gelir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 14 Şubat 2017; 11:57:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• WinRAR, CCleaner, Firefox (veya Chrome veya Opera hangisini seviyorsan) Adbloc*k eklentileri. Antivirüs (mesela Bitdefender veya Kaspersky gibi). VLC Media Player (her türlü videoyu codecsiz yürütmeni sağlar). Adobe Reader DC. Java ve Flash Player. Office 2016 eğer lisansın yoksa LibreOffice de kurabilirsin.

Bunlar olmazsa olmazlardır yalnız 64 bit işletim sistemi kullanıyorsan bunların 64 bit sürümlerini indirmen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakari_mayo -- 10 Nisan 2017; 22:33:8 >
  • GTA LoL Counter Strike
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.