Sorunun donanımdan mı yoksa sistemden mi kaynaklandığını bilmediğim için gerekli bütün bilgileri vereceğim.
Bilgisayar: Mayıs ayında aldım işletim sistemi orjinal hiç format atmadım. Toshiba satellite a-500 4gb ddr3 İntel core 2 duo p7450 2.13 ghz 500 hdd ekran kartı geforce gt 230m sistem:windows 7 home premium 64 bit
internete ethernet kartından kablo ile bağlanıyorum ve firefox ya da chrome ile internete girdiğimde nadiren bir süre sonra mouse hareket etmiyor ve mavi ekranda hızla kayan yazıların ardından bilgisayar otomatik restart oluyordu fakat bugün bu sorun dikkat edecek kadar çoğaldı. Yine rutin bir halde değil yani her seferinde olmuyor internetteyken bir süre sonra oluyor bazen saatlerce hiç hata vermiyor.
Bilgisayar yeniden başladıktak sonra gelen hatanın resmi burada
Sistemde yüklü ad-aware,avast,mcafee,microsoft security essentials var.
aslında bilgisayar çok geç başlıyor ama ben 4 tane antivirus olduğu için bu sorunu çok önemsemiyordum ne yapmam gerekiyor?
donanimsal bir sorun ihtimali yüksek garantisi varsa götür
garantisi var yalnız bilgisayarda şu anda bir sorun yok ama günde 2 defa kesinlikle oluyor bu hata kullanıcı hatası olarak mı kabul edilir acaba.
ayrıca garanti kapsamında servise göndermeden önce veri yedeklemem gerekir mi yani format falan mı atarlar?
hayır benim bildiğim donanımdan kaynaklanmıyorsa garanti kapsamına çıkar ki donanımdan değil windowsun hatasıysa bi format atar düzeltirler diye düşünüyorum saygılar..
Belki tecrübeliler ya da bilgisi olanlar vardır çok yaygın olduğunu öğrendiğim bu mavi ekran hatasının kaynağı tam olarak nedir?
Sistemi aşırı zorlamakla bir ilgisi var mı ya da ram işlemci falan fazla bilgim yok da en azından sorunumun kaynağını biliyim.
Teşekkürler
Bu sorunun daha önce bir şekilde çözüldüğüne eminim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme