Şimdi Ara

windows 7niz varsa Alfa Awus dan uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wirelesssistem sitesinden ALFA AWUS036NHA aldın. dün elime ulaştı daha önce inca ve dark range adaptörleri sorunsuz kullanmıştım. ürünü taktım, cd içindeki sürücüsünü yükledim, sistem adaptörü tanıdı ve çalıştı ancak ACU (atheros client utility) yüklenmedi. alfanın sitesinden sürücü indirip denedim olmadı. farklı sitelerden indirdim yine olmadı. sürücü kurulumu bittiğinde program files içine atheros klasörü yaratılıyor ama içi boş oluyor. utility programı olmadan adaptörü verimli kullanmak mümkün değil. şu anki haliyle laptopun kendi wifisinden kötü çekiyor. laptopunki intel n1030, işletim sistemi windows 7 pro. 64 bit. aygıt yöneticisinden baktığımda sürücü güncel diyor. zaten sürücü sorunlu değil. dün uzun süre uğraşıp halledemeyince satıcı firmaya 2 açıklayacı mail gönderdim ve yardım beklediğimi söyledim. hala bir yanıt gelmedi. 1-2 gün daha beklicem olmazsa iade edeceğim.

eğer tavsiyeniz varsa duymak isterim.

• bende bi dönem cok rahat kullanıyordum fakat suan bendede aynı sorun var suan hiç kullanamıyorum ayarlara girmem gerekiyor sanırım ama nasıl gireceğimi bende bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.