Bildirim
Windows 8.1 BAD_POOL_CALLER hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: peer16401
quote:
Orijinalden alıntı: Adrealist
Arkadaşlar sürekli bu hatayı alıyorum format attım düzelmedi sorun ne olabilir? Genelde oyun sırasında veriyor veya oyun açıkken ALT+TAB yaptıkdan sonra veriyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Format atmayı cd den mi? yoksa bacup olarak mı? yaptınız eğer cd ile atıyorsanız c: sürücünüzü yavaş şekilde formatlayın ve d: sürücünüzde ne var ne yok virüs taramasından geçirmelisiniz haaa hatırlatayım win8 kullanıyorsunuz zannedersem win8 den win7 geçmenizi tafsiye ederim...
yavaş şekilde derken ? anlayamadımda. Evet win8.1 kullanıyorum mecburiyetten win7ed böyle hata vermiyor sanırsam bunda ç.ok sık veremeye başladı. win8de performans artışı var win7 de oyunu oynıyamıyorum o yüzden biraz mecburiyetten geçtim.
-
ne zaman modern warfare 3 yüklesem pcye reset atsam aynı hatayı alıyorum.
bad_pool_caller
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X