Şimdi Ara

Windows 8.1 Başlangıç Parolası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8 yüklü bilgisayarımı 8.1 e güncelledim...
    windows 8 de açılıştaki kullanıcı adı şifre kısmını kaldırabilmiştim.
    8.1 kurdum ne yaptıysam kalkmıyor...
    Kullanıcı hesaplarından kullanıcı ad ve şifre girmeli tikinide kaldırıyorum genede açılışta şifre soruyor..Grup ismim Administrators olarah gözüküyor...

• bi soru sormussun kimse cevap vermemis ayıp olmus, normalde kalkması lazım, yalnız bunu denetim masaı, kullanıcı hesaplarından yapmıyorsun, fareyi sag üst koseye gotur, ordan ayarları sec, ordan en altta bilgisayar ayarlarını degistiri tıkla, bilgisayar ayarları metro arayüzünde acılacak, ordan hesapları tık, ordandan varsa yerel hesaba gec yada o anki oturum acıksa , oturuma kapatı tıkla, bu sorununa cozüm olabilir....
  • çalıştıra netplwiz yaz açılan pencerede ''kullanıcı bilgisayarı kullanmak için parola girmelidir '' bölyle bir şey yazacak. tik işaretini kaldır. tamam de.bir pencere daha açılacak parolanı gir. tamam de.
  • ben kaldıramadım..yapılan değişiklikler geçici çözüm..herhangi hesabınızı açınca yerel hesaptan çıkıyor..en azından bende öyle..
  • hezerfen kullanıcısına yanıt
    bende bu sorunlar yok, belki bunun nedeni start8 programını kullanmamdanda kaynaklı olabilir, onun dısında yerel hesaba gectikten sonra pcnin acılısını masatü gelecek sekilde ayarlayın, buda cozum olabilir....
  • e-postanıza bakarken yerel hesaptan çıkmıyor ve postalarınızı okuyabiliyorsanız işlem tamamdır.
  • Teşekkür ettim hocam... Sayende sorunum halloldu...
    Bütün yöntemleri denedim ancak son açılan pencerede şifremi girmiyordum boş geçiyordum o yüzden olmuyormuş :)
    Şimdi şifre sormadan direk açılıyor...
  • önemli değil. hallolduysa ne mutlu..
  • nerelisin hızır acil benziyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 10 Kasım 2013; 15:30:56 >
  • Teşekkürler bende kaç gündür arıyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.